Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    8

    Angry Knight online çalişmayi durdurdu hatasi

    Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 gün önce yeni bilgisayarımı aldım. Bir hevesle eski günlerde ki gibi usko'ya başlamak istedim fakat şuan soğumak üzereyim.
    Windows 10 işletim sistemi var bütün güncellemeleri yaptım.
    Windows defenderi devre dışı bıraktım.
    Uyumluluk modunu Windows xp service pack 3 olarak değiştirdim.
    Yönetici olarak da çalıştırıyorum.
    Antivürüs programım da yok.
    Tüm bunalara rağmen oyuna girdikten 15-20 saniye sonra oyun donuyor ve ''Knight online exe. çalışmayı durdurdu'' hatası alıyorum. Allah rızası için yardım edin, çıldırmak üzereyim. Daha ilk taksidini ödemediğim bilgisayarımdan alıcam hırsımı.

  2. #2
    Senior Member HavaliBaal's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    999
    İlk yanlış artık xp uyumluluk modunu unutun.Artık Windows 10 işletim sisteminde oyun oynamak için herhangi bir mod gereksinimine gerek yok.

    İkinci yanlış Windows defenderi devre dışı bırakmak ki o asla devre dışı kalmaz sadece taramaları gözetler ama denetlemez.Burda yapılması gereken defenderi açıp ayarlar içerisinden oyun klasorunu ve exe dosyaları tarama dışı tutmak.

    Sorun hala devam ediyor ise güvenlik duvarından oyun exesini güvenli uygulamalar arasına sokmak.

    Olası bir ihtimal de oyun klasörünü eski sisteminizden alıp kopyala yapıştır yapmış olma olasılığı.

    Böyle bir şey yaptıysanız sitesinden yeni kurulum exesini indirip yeniden kurmanız gerekiyor.

    Diğer bir hata sebebi ekran kartı driverinin yüklü olmaması yada yanlış driver yüklenmiş olması yada güncellenmemesi.

    Sistem kurulduğunda ekran kartını tanır ama driveri yüklediği anlamına gelmez.Yüklemediyseniz yükleyiniz.
    Bazı insanlar alçak gönüllüdür , bazıları da alçak olmaya gönüllüdür.

  3. #3
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    58,505
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Yeni setup indirip sıfırdan kurulum tavsiye edebilirim. Sürücü konusuna gelirsek de;

    Nvidia :
    http://www.nvidia.com.tr/drivers

    Ati:
    http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.



  4. #4
    aynı sorunu ben de yaşıyorum sorunu çözdün mü onu merak ettim

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    8
    dediklerinizi yaptım ekran kartı driverlerini yükledim, defender taramasından çıkardım. ntt game sitesinden clienti indirdim.Ama hala aynı problem devam ediyor

  6. #6
    Senior Member HavaliBaal's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    999
    işletim sisteminiz nedir kendiniz mi kurdunuz?
    Bazı insanlar alçak gönüllüdür , bazıları da alçak olmaya gönüllüdür.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    8
    windows 10 pc ile kurulu geldi, kutudan çıkan cd ile driverleri yükledim pc casper f650

  8. #8
    Senior Member HavaliBaal's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    999
    Quote Originally Posted by onu_VmyZ6kGH View Post
    windows 10 pc ile kurulu geldi, kutudan çıkan cd ile driverleri yükledim pc casper f650
    Size kesin çözüm olacak ama biraz zahmetli bir yol önereyim.

    Muhtemelen size kurulu gelen sistemde D diski yok.Kurduğunuz Knight online klasörünü silmeden önce program ekle kaldır kısmından kaldırıp komple sistemden siliniz.

    Masaüstünde bulunan Bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp Yönet linkini tıklayınız.

    Karşınıza aşağıdaki gibi bir pencere çıkacaktır.Bu pencerede altta bulunan bölümde disklerinizi göreceksiniz.

    Disk Yönetimini tıklayın.

    https://i.hizliresim.com/6a50oW.png


    C diskinin üzerine gelip sistemin kullanacağı alan dışındakileri yeni disk oluşuturup yeni alanın kullanıma açılmasını sağlayacağız.

    Diskin üzerine gelip sağ tıkladığınızda Birimi Küçült sekmesini göreceksiniz.Örnek veriyorum 240 GB SSD harddiske sahipseniz Windows işletim sistemi için 150 GB şu an için yetmektedir. Kalan 90 GB bölümü yeni bir isimsiz alan adı altında hemen aynı bölüme ekleyecektir.

    https://i.hizliresim.com/Gmold7.png



    Böylece 240 GB olan C tek disk 150 C + 90 D diski olarak iki adet disk görünüme sahip olacaktır o bölüm.Daha sonra yeni oluşturulmuş alana sağ tıklayıp Sürücü harfi ve yolu ekle seçeneğini göreceksiniz yeni bir sürücü ismi atayın.

    https://i.hizliresim.com/y6LXBa.png


    Son olarakta yine masaüstündeki Bilgisayarım simgesine tıklatın ve aşağıdaki form açılınca yeni sürücü adı atayıp oluşturduğunuz disk üzerine gelip sağ tıklayıp biçimlendir dediğinizde artık yeni diskiniz kullanımdadır.

    https://i.hizliresim.com/oXroQm.png



    Siteden indirdiğiniz son version Knight Online Exesini çalıştırıp kurarken size hangi disk üzerine kurulması üzerine soru sorduğunda yeni kurduğunuz disk yolunu gösterin ve oyunun oraya kurulmasını sağlayın.

    Ekran kartınız hangi marka model ise size verilen Cd üzere değilde otomatik güncelleme yaparak veya direkt nokta atışı yaparak sitesinden manuel indirerek son versionunu yükleyiniz.

    Ekran kartınızın marka ve modelini bilmiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayarak öğrenebilirsiniz.

    Sol altta ara (Search) butonuna tıklayıp boş alana msinfo32 yazıp aramada çıkan sistem bilgisine bakınız.

    https://i.hizliresim.com/v6nrg4.png


    https://i.hizliresim.com/V9vmlv.png


    https://i.hizliresim.com/nQLZAM.png


    Verdiğiniz markaya göre ekran kartınız bu.

    https://i.hizliresim.com/Ll1m1V.png



    https://i.hizliresim.com/r5ZnZP.png

    Last edited by HavaliBaal; 12-31-2018 at 09:23 PM.
    Bazı insanlar alçak gönüllüdür , bazıları da alçak olmaya gönüllüdür.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    8
    Problemi çözdüm arkadaşlar basic skiller de ki 5. skili vurunca hata veriyor sadece

  10. #10
    havalibaal arkadaşın dediği iş uzun ama yapılabilir.Eğer kesin çözüm olduğuna emin isen deneyeceğim yoksa boşuna uğraşmak istemiyorum

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form_