Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Senior Member phati's Avatar
    Nickname
    T0SBA
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus

Warrıor master 20 stun skıli hakında

Bu gün oyundayken master 23 skilinin cast olayının kalktıgını gordum cok sevındım hatta 1 kısıyı bunun sayesınde kestım elınıze saglık

Defans 55 ve descent den fedakarlık edıp actıgım master 20 skılı nerdeyse 10 da 1 ya tutuyor ya tutmuyor.Ascalon var elimde ondna mı takılar mı etkı edıyor anlamadım ama bence tutma oranı artmalı zaten kurıan gıbı degıl master 20 3 sanıye tutuyor zıplama yok bısey yok descent kapalı bence tutmalı sureklı

Senior Member Lasttear's Avatar
    Nickname
    StarS
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    ORC
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    Karus
    Çok güzel skiller aslında ayak kırma ve master stunları fakat ne yazıkki itemler silahlar güncellenmesine rağmen skiller güncellenmiyor.

Senior Member
    Warrioru bırak sen bir daha da deneme warrioru . Descent warriorun en baş skillerinden

Senior Member Mayans_'s Avatar
    Nickname
    Mayans
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    TemplarKn1ghts
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by phati View Post
    Bu gün oyundayken master 23 skilinin cast olayının kalktıgını gordum cok sevındım hatta 1 kısıyı bunun sayesınde kestım elınıze saglık

Defans 55 ve descent den fedakarlık edıp actıgım master 20 skılı nerdeyse 10 da 1 ya tutuyor ya tutmuyor.Ascalon var elimde ondna mı takılar mı etkı edıyor anlamadım ama bence tutma oranı artmalı zaten kurıan gıbı degıl master 20 3 sanıye tutuyor zıplama yok bısey yok descent kapalı bence tutmalı sureklı
    Bakıñ dah önce de yazdım dalga gecenler oldu ama shockstun gibi kilitleme özelliği lightning bazlıdır. Büyücü olmadığınız için ararat veya ymir ring işlemez ama elinizdeki silahın lightning damagesi etkiler. Karşıdakinjn resistansınada bağlı.

Ayak kesme de ice bazlıdır. Yine karşıdakinin resistansına bağlıdır. Isterseniz deneyebilirsiniz. 100 vurus yaparak.

Nickname
    T0SBA
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Mayans_ View Post
    Bakıñ dah önce de yazdım dalga gecenler oldu ama shockstun gibi kilitleme özelliği lightning bazlıdır. Büyücü olmadığınız için ararat veya ymir ring işlemez ama elinizdeki silahın lightning damagesi etkiler. Karşıdakinjn resistansınada bağlı.

Ayak kesme de ice bazlıdır. Yine karşıdakinin resistansına bağlıdır. Isterseniz deneyebilirsiniz. 100 vurus yaparak.
    elimde ascalon var 100lr cok nadır tutuyor.zaten artık mucadeeyi bıraktım klasik skill tarzına gectım ama shok stun bu gun duzelsın hıc dusunmem gerı sıfırlarım

Banned
    Başka bir özellik istiyor musunuz ? Cure atsın, heal atsın berserker tamamen kaldırılmalı.

Member SirTheLeoN's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by 4ntikor View Post
    Başka bir özellik istiyor musunuz ? Cure atsın, heal atsın berserker tamamen kaldırılmalı.
    Hocam allah aşkına bu berserker düşmanlığı nedir?Madem Warrıorun berserkerinden şikayet ediyorsun aç sen de bir warrior berserker oyna.Ne alaka allah aşkına.Ben de berserker warrıor oynuyorum Asas'dan jamadarı kaldıralım,mageden caal'ı kaldıralım.Porutu'dan kitlemeyi kaldıralım diyor muyum?Atak versek bu sefer de warrıor stun atıyor dersin.Defans versek 7/8 k defans olacak bu sefer de kesilmiyor dersin.Lütfen şu muhabbeti bırakalım.Berserker warrior sadece oyundaki belli kişilere tanınan bir özellik değil.

Senior Member Lasttear's Avatar
    Nickname
    StarS
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    ORC
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by 4ntikor View Post
    Katılıyorum. Lvl 85 yapılsada atack 85 skili getirilse wariora.

Nickname
    T0SBA
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Şuan ki düzende atack ile oynadığınızda asaslar minör ve defans skilleri ile canlarını doldurabiliyor ben benden ezik bir adada daldigimda defi basınca canını toparlayabiliyor mevcut item durumu iyi kötü herkesi bir seviyeye getirdi warrior ise holy water kullanmiyorsa imkanı yok o canı yoplayamiyor.berserk olmayınca AP çok düşük kalıyor hasar da azalıyor stun da tutmayinca güle oynaya oluyoruz. Geçen okçu 400 vurarak öldürdü beni 7 k canım vardı ama adam inatla peşini bırakmadı 35.000 tane skill attı ve yatırdı sonunda.demek istediğim şey şu atack warrior ne canını toplayabiliyor ne stun atsa ayak kırsal tutuyor nede çok damage vuruyior.tek artisi yaratık keserken stabil ve az mana gitmesi defansı sebebiyle yaratıkların az vurması ama cz yada pk da hiç bir mantığı yok.

Senior Member SchizopH's Avatar
    Nickname
    SchizopH
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    DeLiKurT
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (7)
    Warrior m20'nin tutma oranı nedir test eden oldu mu? Scream skili 50 de 1 tutuyor galiba m20'de mi böyle düşük oranlı bir skill?