Twitch'de yayin yapan illegal sunucu yayincilari için ne yapicaksiniz ???
Merhabalar.
Ben Twitch platformunda aktif olarak yayın yapmaktayım. Kanal Adım ''YellowCat'' isminde ADİL. 2 Senedir bazen pasif bazen aktif olarak twitchi ve bazı oyunları takip ediyorum. Bunlardan biriside hem yayınlarını yaptığım hemde oynadığım Knight Online oyunu. Yayıncılığımın 3. Ayında illegal sunucu yayını yapmış ve bundan 1 ay sonra yayınlara ara verdiğim süreçte gördüğüm e-mail mesajında Twitch hesabıma uyarı banı (1 Günlük Ban) atıldığını gördüm. Bu saatten sonra ne illegal sunucuda oynadım ne illegal sunucu yayını yapan birisini izledim. Hatta ve hatta bir illegal sunucu yayını yapan arkadaş gördüğümde topu tüfeği alıp eşi dostu akrabayı çağırıp report ettirdim. 6 7 Ay öncesine kadar hesaplara ceza yaptırımı getiriliyordu. Ancak günümüzde Twitchde illegal sunucularının yayınları çok fazla arttı ve artık USKO yayını yapan STEAMKO yayını yapan arkadaşlarında önüne geçerek para kazanmaya izlenme almaya ve partnerlik almaya başladılar. Knight Online izleyicisi Upgrade, +9 İtem, Mage Pk, Clan Vs yayınlarına büyük ilgi ve alaka gösteriyor. USKO VE STEAMKO da satışı yapılan PUS itemlerinin pahalı olması ve Oyun içi ticaretinde bazı serverlarda yüksek Goldbar fiyatlarına yapılması yayıncılara malesef bu ürünleri almada zorluk çıkartıyor. Illegal sunucu yayını yapan arkadaşlara yayın başına 100 200 bazen 400 500 TL'lere kadar fiyatlar verildiğini duydum ve bazen şahit oldum. Knight Online yönetiminin Twitch yayıncılarına ayda 1 ya da 2 ayda 1 bazen uzun süre sonra 2 pot 1 sc yardımında bulunmaları bizler için pek bir şey ifade etmiyor. Pot vermek yerine bizim önümüze geçen bizim işimizi bizim vaktimizi çalan arkadaşlara cezai yaptırımlarda bulunulmasını, en azından bulunulması için Twitch Partneri olan ''NTTGAME'' Kanalının birebir iletişime geçip bu süreyi hızlandırmalarını istiyoruz. Lütfen bu konunun altına bize destek olan ya da farklı düşüncesi olan arkadaşlarda yorumlarını yazsınlar sesimizi bir şekilde duyurup bu konunun artık önüne geçelim. Not: Lütfen ''ÜST YETKİLİ'' Arkadaşlarımızda bu konunun altına düşüncelerini ve yorumlarını yazsınlar. Moderasyon ekibi görevini yerine getirmiş zaten. Teşekkürler İyi Günler. Kolay Gelsin.
Last edited by GamesDepot; 12-06-2018 at 03:49 AM.
Asla pvp oynamadım bugüne kadar vakit kaybıdır. Ama bugsuz zevkli jr'leri arada açıp izliyorum Çünkü biz orijinal knight severler bugtan jr oynayamıyoruz korsan sunucularda teknoloji daha ileri sanırım