Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
    Curandero gorevinin ilkini yaptim coook yavas. 2. Aldim trollerin orada yururken dc. Sira 16, saat 01.00...

Curandero gorevi part2 13/30 yine dc. Hizli combo ile alakali degil eminim, oldukca yavas 3-5 yapiyorum. Sira 13, saat 01.10...

Eveeeet nerde kalmistik. Yeni mob nightmare de atti. Saat 02.20 sira saymiyor

Goreve baslsdik yine atmaya basladi. Storming aposte saat 24.00, sira 97....

Konuyu yeniden hortlatiyorum ama bitmiyor bu oyunun anlamsiz atmasi... dun kardan adam keserken atti. Gecen hafta pazara koymustum gece sabah atmis karsimda ko web sitesi vardi. Simdi maden de kazarken atti. Tam ft girecez 125 sira sayiyor. Nedir sorun??? Bir yetkili cevaplasin lutfen...

Senior Member Sariaslan's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Dostum merhaba. Oyun kapandığında Windows olay günlüğüne bakar mısın. Oyun ile ilgili nasıl bir hata vermiş?

Nasil nereden bakacaz. Win8 isletim sustemi

Senior Member Sariaslan's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Denetim masasında yönetimsel araçların içinde bulabilirsin. Açıp biraz kurcalarsan işletim sisteminin aldığı tüm kayıtları görürsün. Knightonline.exe ye ait kayıtlar görürsün kırmızı renkte ünlem işareti olan. Üstüne yıllardan alttaki pencerede hata kodu gösterir.

Tags for this Thread