Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Lightbulb 2 Aydır UTC girememek ( Her Yöntemi Denendiği Halde )

Merhaba , Forum NTTGame üyeleri ve moderatör arkadaşlar ,

Başlıktada belirttiğim üzere 2 aydır oynadığım sunucu çok kalabalık olmadığı halde ( tek tıklama yöntemi ) ( lokasyonu dikkatli izliyerek tek tıklama yöntemi ) ( serice join cancel yapma yöntemi ) gibi yöntemlerin çoğunu haftalardır denemekteyim ama bir çözüm olamıyor nedenmi?

UTC girişi yapabilen insanlara sorduğumda korkmadan cevap verenler Makroya sahip olduğunu serice otomatik join esc yaptığını bu sayede her hafta rahat girdiğini söylüyebilirken bir kısmıda makrosunun ya şikayet edilmesinden korkması veya insanlar öğrenmesin diye daha enteresan cevaplarla geçiştirirken diğer %10 luk bir grupta gerçekten azimle çabayla legal biçimde girdiğini video çekerekte göstermekte.

Vaziyet özetle yukarıdaki gibidir ben ve benim gibi legallerin NTT Game Knight Online Ekibinden talebi ister gerçekleşir ister gerçekleşmez açık ve net şekilde şudur :

UTC girişi üstten yazı çıkar çıkmaz sabit net bir süre olması makrocularında legallerinde 1 tıklama hakkı olacağından eşitlik tam anlamıyla sağlanmasa bile büyük ölçüde sağlanmış olur aksi takdirde böyle bi düzenleme gelmediği sürece daha aylar ve yıllarca Makrocuların ekmek kapısı UTC den ( özür diliyerek ekmek kapısı ifadesini kullanıyorum çünkü geçen izlediğim yayında adam çekirdek çitliyerek utc de partide 3lü5li kombosunu yaparken +0 buju aldılar ve bölüştüler ) daha çok haksız kazanç sağlıyacaklar.

Legal benim gibi düşünüp desteğini veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim saygılarımı sunarım , iyi forumlar.

Bana bazı arkadaşlar diyo ne bukadar söyleniyosun git al bi 80 90 liraya makro sende gir onlara cevabım şu ;

1- Allaha şükür elimde kolumda bi sağlık problemim yok uzun zamandır knightta oynuyorum kombo yapmasını felan bilirim ihtiyaç yok

2- Paramı gereksiz şeylere harcamayı sevmiyorum

3- Oyunu yıllarca boşa oynamadık eğer yıllar geçtiği halde kombo yapmasını bilmiyor makroya mukroya bağlı yaşıyosak problem var

Senior Member TomMarveloRIDDLE's Avatar
    Nickname
    TomMarveloRIDDLE
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    SlyTherin
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Herkes makro alsin eee ntt nin ortadan kaldirdigi koxpun sucu neydino zaman ? Ne farki var. Ntt koxpu kaldirmasa bu kadar oyuncu geri donmez oyun boylesine degerlenmezdi.Ama simdi makro olayiniyice artti ve ntt nin buna kesin bir cozum bulmasi lazim.Yoksa heavenli gunlere donus baslar.

Quote Originally Posted by TomMarveloRIDDLE View Post
    Herkes makro alsin eee ntt nin ortadan kaldirdigi koxpun sucu neydino zaman ? Ne farki var. Ntt koxpu kaldirmasa bu kadar oyuncu geri donmez oyun boylesine degerlenmezdi.Ama simdi makro olayiniyice artti ve ntt nin buna kesin bir cozum bulmasi lazim.Yoksa heavenli gunlere donus baslar.
    Valla çekirdek çitliyerek utc yayını yapıp 3lü5li atan yayıncıları görmekten nefret ediyorum kardeşim teşekkür ederim desteğin için , makro dediğimiz olay adam z ye basıyor belki onu bile makroya ayarlatıorlardır demi doğruya sadece ekranı izliyor program oynuyor yani bu nekadar sağlıklı bu nekadar adaletli tartışmalıyız bence Şövalyeler olarak eğrisiyle doğrusuyla

Banned
    Çok bir şey istemiyoruz rekabet şartları adil bir oyun isyoruz.

Malesef giriş sistemi bu şekilde olduğu sürece ve çoklu pcler göz yumulduğu sürece zor girersin.

Senior Member
    Ben aylar önce çözümü söyledim.Clandan çıkarken matematik sorusu soruyor ya.UTC girerken de soracak bunu.Böylece sürekli tıklama ortadan kalkacak.Zamanı gelince tıkla matematik sorusu sorsun.Hızlı ve zeki olan girsin.Bu kadar basit.

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    kardeş B tuşu + sağ tık + sol tık bunu çok seri yapıcan ben 4 utc de 2 kez giriş yapabildim bu şekilde. Çok etkili yöntem

Senior Member ISpeedycort's Avatar
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Yıllardır Girmiyoruz.

Senior Member doltard_1's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Kardeş utcde random alacak içeriye girenlerin çoğu illegal giriyor manesteyim tanınmış bazı clanlar üyeleri bile böyle giriyor.şans faktörü yapmaları lazım UTC gelmeden 5 dk önce tiklatacaklar UTC başladığında içeriye rastgele alacak sistem çok zor bişey değil .bu oyunda malesef legal olanlar eziliyor manesteyim 1 kere UTC giremedim .ftleri hiç kacirmam ama UTC giremedim.isin ilginç yanı her hafta girenler aynı kişiler sanki UTC haritasından hiç çıkmıyorlar

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Utc'ye girebilmek için makro gibi oyun kurallarına aykırı yolları denemeyiniz. İnanın daha kolayı var ve her seferinde girebilirsiniz. Fareniz onaylayacak şekilde pencereleri üst üste hızalayınız ve saati geldiğinde sadece seri tıklayarak giriniz. Bu kadar basit.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Tags for this Thread