Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 79
    Quote Originally Posted by johnstatham04 View Post
    sabah 10 da rosettaya tıklayıp akşam 11 de hala sıra bekliyorsam bu işde bi anormallik vardır

aynen öyle!

Senior Member FFferik16's Avatar
    Quote Originally Posted by clikclikboom View Post
    bir oyun oynamak için aylık 50 60 lira minimum tutardan bahsediyorum vermek çok zor olmasa gerek. ayda hergün deil 10 15 jr girsen o para çıkıyor zaten. farm felan saymıyorum veya devadan düşen gbleri.

bana kalırsa premiumsuz girişlerin kapatılması gerekiyor.
    Tüm JR'leri kazansan bile -ki yok öyle bir şey- anca premiuma denk para birikiyor. E bunun bir ton potu, rpr'si gibi gideri var. E biz kazandığımızı da premiuma vermek zorunda kalırsak karakterimizi nasıl geliştireceğiz?

Banned
    Quote Originally Posted by FFferik16 View Post
    Tüm JR'leri kazansan bile -ki yok öyle bir şey- anca premiuma denk para birikiyor. E bunun bir ton potu, rpr'si gibi gideri var. E biz kazandığımızı da premiuma vermek zorunda kalırsak karakterimizi nasıl geliştireceğiz?
    Basıyorsun 5-10 bin TL sonra aylık 1000 TL civarı puss alıyorsun pk atıyorsun tabi pk varsa. Pre almakla bitmiyor pre olsa bile rekabet edebilmek artık çok güç. PAzar git işgalciler parsellemiş adamlar bir sürü pc nasıl rekabet edeceksin, chaos gireyim dersin koxper, utc gireyim dersin koxper oto girer, Jr kazanayım diye girersin ama çoklu pcler senden daha azla kazanır kastığın değeri azalır, cz çkayıp krowaz bifrost belli ekiplerin işgali altında oyunda tekelleşme müsaade ediyor rekabet falan değil bu malesef şartlar böyle kimseye zorla bir şey aldırmıyorlar ama ne kadar böyle devam eder göreceğiz.

kesinlikle hiç bir severe presiz girilmemeli. bende farkirim param yok ama presiz giren adam oyunu trolluyor, küfür ediyor, jrde afk kalıyor, vrde volcanik çekiyor. koxp açıyor gereksiz.

Junior Member
    Şu an bekleyen belki binlerce oyuncu var.Şirket olarak yapılacak çözüm bence yeni server açıp pus %50 pus indirimi yapmak.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    Premiumsuz giriş olmasın zaten olmuyor sıra bekliyorlar ver oyun içi para ile premium alamıyorsanız zaten bu oyunu oynamayın.

Quote Originally Posted by Supermtn55 View Post
    Premiumsuz giriş olmasın zaten olmuyor sıra bekliyorlar ver oyun içi para ile premium alamıyorsanız zaten bu oyunu oynamayın.
    prenium ihtiyacı olan zaten alıyor exp kasıyor alıyor exp prenium farm yapan dc alıyodu o bitti bir özellik kalmadı dc de herkes ihtiyacına göre preniumunu alsın ama dayatmayla deyil pus itemıne zaten şu oyunda herkes para veriyor vermiyene zaten yasak oyun oyuna girmek için prenium almaya zorlamak ne derece doğru geldi sana farm slotları kalmadı olanlarda zaten tekelleşmiş ya haraç vereceksin yada oynamıyacaksın pazar desen onada sermaye 3 5 10 pc lazımki iş yapasın

Senior Member xG4uSs's Avatar
    1) Bence yapımcı firmaya yıl sonuna kadar Power-Up Store indirimi için gidilmeli, çünkü indirimin son günü herkes bu ESN Reseller sitelere 5-10 gb sattı gördüm (Folk Village ana baba günüydü.) ve şu an o hesaplar o zamanki eşya fiyatlarının en az 2 katına bu P.U.S eşyalarını satıyorlar, bunlara bir darbe vurulabilir.

2) Her ne kadar karşı olsam da 8. sunucuyu artık aktif etmelisiniz, çünkü 1+1 Seviye atlama, P.U.S indirimi ve Görev sıfırlama etkinliği yüzünden bir sürü +79 karakterler Juraid Mountain, UTC gibi etkinliklerde takım oyununa uyum sağlayamıyor, bu oyuncuların ne istedikleri belli ve herkes bunu biliyor.

3) Bazı etkinlikler için (Juraid ve UTC gibi) Rank' a göre oyuncu alınabilir. (Örn: En çok National/Ladder Point' e sahip 500 oyuncular)

4) Sıra bekleme işlemi cihazlarımızda gereğinden çok veri tüketiyor, oradaki kısma bir düzenleme getirilmelidir.

5) Merchant için günlük süre sınırlaması getirilmelidir, bakımdan bakıma yerlerinden hiç kıpırdamayan ve Pm yoluyla "." bile yazmamış karakterler mevcut.

Umarım MGame ve NTTGame bu 5 problemi bizim için ilerleyen günlerde çözecektir...
    Last edited by ufuk_yildiz26; 10-04-2018 at 06:11 PM.

Banned
    Class
    KO -> Priest
    Infractions
    0/1 (15)
    Kardeş katıldığınız her jryi ve ftyi kaybediyorsanız zaten siz premium için değil item için bile para ayırmayıp siteye satıyorsunuz demek ki. Ne demek kazanılmıyor haftada 7jrye giriyorum en az 5ini kazanıyorum 7 ftye girip hepsini kazanıyorum. al geldi sana zaten haftada 1gbnin üstünde para. bakın hiçbirşey yapmadım ne bf girdim ne dış kro vs döndüm sadece saat 22.00 - 23.15 arasında oyunda bulunarak bu kadar para geliyor. Her zaman dedim burda günlük ihtiyaç için oyun parasını satmayın cash için sat ona birşey demem ama oyunu eğlence için görüp oynayın. Oyuna ilk başladığımda switch pre ve genieler için yüklediğim cash dışında 1 tl yatırmadım cebimden. ve şu an maneste +7 krovaz setli adamantlı priestim var. Herkesin yaptığını siz yapamıyorsunuz diye suçu başka yerde değil kendinizde arayın. Evet bence de premiumu olmayana giriş tamamen engellensin. ------------- Bir akıllı da demiş ki 2 pc ile pazar vs yapan işsizler var diye 1 bilgisayar item satarken diğeri ile oyunumu oynuyorum ve öğretmen olduğum için de insanlar senin gibi boş insan olmasın diye uğraşmakla meşgul birisiyim kardeşim. senin açından nasıl bilmem ama bence güzel meslek.

Banned
    Quote Originally Posted by Hmps View Post
    Kardeş katıldığınız her jryi ve ftyi kaybediyorsanız zaten siz premium için değil item için bile para ayırmayıp siteye satıyorsunuz demek ki. Ne demek kazanılmıyor haftada 7jrye giriyorum en az 5ini kazanıyorum 7 ftye girip hepsini kazanıyorum. al geldi sana zaten haftada 1gbnin üstünde para. bakın hiçbirşey yapmadım ne bf girdim ne dış kro vs döndüm sadece saat 22.00 - 23.15 arasında oyunda bulunarak bu kadar para geliyor. Her zaman dedim burda günlük ihtiyaç için oyun parasını satmayın cash için sat ona birşey demem ama oyunu eğlence için görüp oynayın. Oyuna ilk başladığımda switch pre ve genieler için yüklediğim cash dışında 1 tl yatırmadım cebimden. ve şu an maneste +7 krovaz setli adamantlı priestim var. Herkesin yaptığını siz yapamıyorsunuz diye suçu başka yerde değil kendinizde arayın. Evet bence de premiumu olmayana giriş tamamen engellensin. ------------- Bir akıllı da demiş ki 2 pc ile pazar vs yapan işsizler var diye 1 bilgisayar item satarken diğeri ile oyunumu oynuyorum ve öğretmen olduğum için de insanlar senin gibi boş insan olmasın diye uğraşmakla meşgul birisiyim kardeşim. senin açından nasıl bilmem ama bence güzel meslek.
    Hangi mmorpg de 2+ pc modeli var ki burada başlıyor zaten rezalet. 2 pc ile pazar yapıp eventtan eventa koşturan işsizdir evet. Hangimizin boş insan olduğunu istersen özelden yazışarak teyit edelim mi?
    Last edited by tec_FqlsXTGy; 10-04-2018 at 08:30 PM.

Tags for this Thread