Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
    Game Master Eryudes's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Merhaba arkadaşlar,

Yaşamış olduğunuz bu sorunun teknik bir açıklaması mevcut. Daha önce bir yayınımızda bahsetmiştim ve duymayanlar için buradan da paylaşmak istiyorum. Oyun içerisinde yaptığınız her bir işlemin karşılığı mevcuttur. Kısacası, bu işlemlere "paket" diyebilirsiniz. Sunucu tarafında ise bir oyuncunun belirli süreler içerisinde sunucuya ve istemciye gönderebileceği "paket" sayısı sınırlıdır. Seri bir skill kullanırken bu sorunu yaşıyorsanız, kombo hızınızı biraz daha düşürmeyi deneyebilirsiniz. Konuyu açan arkadaşımızın paylaştığı ekran görüntüsüne baktığımda en son skill kullandığını ve muhtemelen bir sonraki skill için hamle yaptığını söyleyebiliriz.

Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba arkadaşlar,

Yaşamış olduğunuz bu sorunun teknik bir açıklaması mevcut. Daha önce bir yayınımızda bahsetmiştim ve duymayanlar için buradan da paylaşmak istiyorum. Oyun içerisinde yaptığınız her bir işlemin karşılığı mevcuttur. Kısacası, bu işlemlere "paket" diyebilirsiniz. Sunucu tarafında ise bir oyuncunun belirli süreler içerisinde sunucuya ve istemciye gönderebileceği "paket" sayısı sınırlıdır. Seri bir skill kullanırken bu sorunu yaşıyorsanız, kombo hızınızı biraz daha düşürmeyi deneyebilirsiniz. Konuyu açan arkadaşımızın paylaştığı ekran görüntüsüne baktığımda en son skill kullandığını ve muhtemelen bir sonraki skill için hamle yaptığını söyleyebiliriz.

Ben bu sorunu okçuyla değil mage ile yaşıyorum. Slotu kestikten sonra sadece pet kutu toplarken dc veriyor atak sırasında bir sorun olmuyor.

Game Master Eryudes's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by baytatmin1990 View Post
    Ben bu sorunu okçuyla değil mage ile yaşıyorum. Slotu kestikten sonra sadece pet kutu toplarken dc veriyor atak sırasında bir sorun olmuyor.
    Aynı mantık orada da geçerli. Toplu açma esnasında birden fazla paketin aynı anda gönderilmesi sonucu böyle bir durum oluşmaktadır.

Banned
    Aynı mantık orada da geçerli. Toplu açma esnasında birden fazla paketin aynı anda gönderilmesi sonucu böyle bir durum oluşmaktadır.
    aciklamaniz gayet mantikli fakat benim kafama takilan soru su; oto pet yillardir oyunda var fakat bu yeni bir sorun. daha once petler kutu toplamayla ilgili sorun cikartmiyor ve karakterler dc olmuyordu. bunu nasil aciklarsiniz acaba?

Peki bu bir hata değilse her lure sonrası relog atmamız normal mi? Dün 2 slot raven harpy keserken 30 dakikada iki kere dc verdi. Ayrıca bu durum herkeste stabil olan bir durum değil kimisinde var kimisinde ise yok. 20 tane mob kesmesine rağmen Dc olmayan charlarda bizden farklı ne varsa eğer bilginiz dahilindeyse paylaşırsanız biz de onu yapalım düşmeyelim.

Şaka gibi.

Quote Originally Posted by Stutgartttt View Post
    aciklamaniz gayet mantikli fakat benim kafama takilan soru su; oto pet yillardir oyunda var fakat bu yeni bir sorun. daha once petler kutu toplamayla ilgili sorun cikartmiyor ve karakterler dc olmuyordu. bunu nasil aciklarsiniz acaba?
    Pet bütün kutuları aynı anda açmaya çalıştığı için oyun bunu üçüncü parti yazılım olarak algılıyor olabilir, mantıklı başka birşey gelmiyor aklıma :/

Junior Member
    Konu hakkında bi sonuç elde eden var mı ?
    ben superonline ile görüştüm ve bir problem olmadıgını bağlantımın gayet güzel oldugunu söyledi fakat MAGE ile lure yapıyorum dert yok iş kutulara gelince dc yiyorum.

peki pet kutu toplarken dc olmamak için bi önerinzi varmı. 10 ve üstü moblu yaratıklarda kutu toplarken çok sık dc olunuyor özellikle dc premiumlu oyuncularda.

Perİ almamizin mantiĞi nedİr bunu aÇiklar misniz delosda ayni sorunu sÜreklİ yaŞiyorum benden baŞka kİmse yaŞamiyor.

Tags for this Thread