Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
    Senior Member
    Nickname
    BLackRain
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Destan

Unhappy Pet kutu toplarken DC sorunu

Merhabalar

Daha önceden buna benzer bir konu görmüştüm mage bir arkadaş farm sırasında peti kutu toplarken her defasında dc alıyordu. GM arkadaşlar ilgilenip hatta uğraşıp gidip video çekmişlerdi bir sorun olmadığına dair video atmışlardı fakat daha önceden hiç yaşamamış olmama rağmen birkaç gündür aynı problemi yaşıyorum. Okçuyum farm yaparken yaratığı kesiyorum pet kutuyu açmaya gidiyor kutuya vardığı an dc yiyorum. Sorun nedir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    El-Morad
    Petle alakası yok hocam. O slotta 5-3 lü combo yaptıgında Okçular dc yiyor. Bilgine..
    Curandero slotuda aynı şekil dc vermektedir..

Senior Member
    Nickname
    BLackRain
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Destan
    Curandero ve storming degil tüm slotlarda aynı sıkıntı var. Doom knight, death wizard vs. tüm çöp slotlarında sık sık bu sorunu yaşıyorum 5-3 comboyla alakalı değil emc cardinal slotunda genie bıraktıgımda da ara ara dc veriyor. Birkaç hafta önce aynı sorundan müzdarip olup konu açan kişi mageydi toplu kesiyordu yani sorun 5-3'de değil..

aynı sorun bende de var. sg slotunu 3 slot birden kesiyorum, pet kutuları toplarken dc oluyorum. çözümü var mı bunun acaba?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Talberon View Post
    Merhabalar

Daha önceden buna benzer bir konu görmüştüm mage bir arkadaş farm sırasında peti kutu toplarken her defasında dc alıyordu. GM arkadaşlar ilgilenip hatta uğraşıp gidip video çekmişlerdi bir sorun olmadığına dair video atmışlardı fakat daha önceden hiç yaşamamış olmama rağmen birkaç gündür aynı problemi yaşıyorum. Okçuyum farm yaparken yaratığı kesiyorum pet kutuyu açmaya gidiyor kutuya vardığı an dc yiyorum. Sorun nedir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

peti çıkartıp denedin mi bir süre hocam ? DC olup olmayacagına birde öle baksana sağlaması olmus olur

Senior Member
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by kha_5SRfzdlX View Post
    aynı sorun bende de var. sg slotunu 3 slot birden kesiyorum, pet kutuları toplarken dc oluyorum. çözümü var mı bunun acaba?
    Aynı sorun bizde de mevcut. Sanırım kutuları çok hızlı topladığı için hile koruması vb. bir şey yüzünden dc ediliyoruz.

Senior Member
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Konu güncel. Ne yapmamız gerek?

Merhaba,
    Çare bulabilen oldu mu? Artık bazen 10lu slotlarda da dc vermeye başladı baya can sıkıyor.

Senior Member Mexmet's Avatar
    Nickname
    Mexmet - MMexmet
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Brutality
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Pet kutu toplarken DC olanlar fps değeri düşükse olabilir geçen discortta bir arkadaş 30fps çekmiş bilgisayarı iyi olmasına rağmen ve pet kutu toplarken dc oluyordu 90+ fps getirdiğinde sorunu çözülmüştü bilgisayarınız iyi ise denemenizi tavsiye ederim.
    Bi' savaşın sonundaki yıkık dökük yerdeyim, yoruldum.
    Bi' mermiye vuruldum, kalbim esir, kimse bilmiyor.
    Bi' katilin elindeyim, yenildim, bu resmen benim yenilgim.

Bende bi ara 3/5 kombosu yaparken dc oluyordum. Neden niye bilmiyorum

Tags for this Thread