Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 121 to 123 of 123
    Junior Member alihanozmen's Avatar
    Nickname
    Riemerschmind
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Z00
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Dezep View Post
    ıd:eu#navigators
    Hesap sorunu: Şifremi euko zamanında unutmuş bulunmaktaydım euko&usko birleşiminden sonra şifremi unuttum seçeneğini kullandığımda bilgilerin doğru olmasına rağmen game update false hatası veriyor fakat id'mi unuttum seçeneğini kullandığımda ise mail adresime id'mi gönderiyor.
    Hesabımın şifresini unuttuğum için hesabıma tüm alternatifleri kullanmama rağmen giriş yapamıyorum.Birleşimden beri bilet atıyorum fakat herhangi olumlu sonuç alamadım. Sizden ricam e-posta değişikliğine giderek hesabımın kurtarılmasıdır.
    Birleşimden beri attığım biletler ;
    aynı hatayı alıyorum yapılabilecek herhangi bir durum varmı false update hatası için . İd unuttum diyince email adresine mail geliyor fakat şifremi unuttum kısmına tıklayınca game false update hatası veriyor .

Junior Member
    Daha önce konuyla alakalı sayısız ticket attım. Hiçbirinde olumlu bir dönüş olmadı. Hepsinde ucu açık sorununuz çözmeye çalışıyoruz gibisinden cevaplar verildi. Şimdi de siteye hiç giremez olduk.

Server : Europa
    Karakter ismi : ElenooR tüm gerekli bilgiler elimizde mevcut. Konutla alakalı bu hesap üzerinden yeniden ticket attım. Admin arkadaşlar buradan yardımcı olunabilecek bir durum söz konusu var ise yardımlarınız esirgemesinler. Gerekli tüm bilgileri paylaşabilirim.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ElenoooR View Post
    Daha önce konuyla alakalı sayısız ticket attım. Hiçbirinde olumlu bir dönüş olmadı. Hepsinde ucu açık sorununuz çözmeye çalışıyoruz gibisinden cevaplar verildi. Şimdi de siteye hiç giremez olduk.

Server : Europa
    Karakter ismi : ElenooR tüm gerekli bilgiler elimizde mevcut. Konutla alakalı bu hesap üzerinden yeniden ticket attım. Admin arkadaşlar buradan yardımcı olunabilecek bir durum söz konusu var ise yardımlarınız esirgemesinler. Gerekli tüm bilgileri paylaşabilirim.

Yardımcı olabilecek çözüm üretebilecek kimse yok mu? Çözülebilir bir durum içerisindeyiz en azından onu saptamakta fayda var. Bilet gönderildi. Ancak cevap alamadım henüz.