Senin gibi bende yen başladım sayılır ara vermıstım 7-8 ay . Destan serverındayım ve inan farm işi çok zor . Ama pazar ve oyun içi etkinlikler sanırım senin talebini her server da karşılar . Hevesin kursağında kalmasın başla derim server önemli değil bence . şimdiden hoşgeldin .
Valla kardeşim dc pre aldım sarı peri aldım hatta noah arttıran walkry set aldım mp ve hp maestro aldım ve olympia'ya okçu olarak başladım. Trinayı satıp old takı seti ve +7 iron bow aldım, kalanı ile genie depoladım. Ne mi oldu? Her slotta genie altı makro yada 5-6 char açıp slota çökmüş insanlar var. Sabahtan akşama didinip belki biraz bir şeyler yapabiliyorum ama stres atmak yerine stres oluyorum. Adam açıyor makroyu ben genie ile 10 moobdan 1 tane kutu belki alıyorum. Üzgünüm ama genie altı makro bitmeden Ares-Dies gibi eski sunucular dışında farm yapamazsın.
2005'ten beri değişmeyen lezzet: Spike
Dc premium + Peri + Ardream Deru slotuTrina yı satıp old takı set yaparsın ardından troll set ve görev bowu ile deru dönersin slotu bozduğun taktirde bus çeşitleri elde edebilirsin. Eski sunucularda deru slotları boş Olympia da da boş bulabilirsin fakat farmcı kovalayan çok fazla oyuncu var ne kadar itemin olursa o kadar az kesmeye gelirler
Pazar konusunda da ben 0 dan başladığım zamanlar yakmalık işi ile başlıyorum seri alınıp seri satılıyor.
Kusursuz olmakta bir kusurdur...!
Arkadaşlar yeni cevaplar için teşekkürler şu youtube kanallarındaki arkadaşların hepsine inanasım gelmiyor ne yazık ki adamların serverlarda ya önceden klan çevre tandıkları ya da yan pcden sıkıştılar mı en kötü ihtimalle 10-20 m atabilecekleri hesapları var tuttukları slot var vs vs böyle olunca sıfırdan çar açıp 500 gb kastım videoları bana sağ cebinden çıkartıp soluna koyduğu hissiyatı veriyor
Normal bir oyuncu olarak gerçekten sıfırdan oyuna başladın mı 2-3 hafta güvenip harcama yapasımda gelmiyor şimdi nerden baksan yine bir farm çarı dc presi perisi kutusu derken 200 liralık bir harcama slot mafyası koxpu makrosu derken ilk etapta para bağlamayıp işkence çekmek durumumda kalıyorsun
Ben de tekrardan başlamayı düşünüyordum şuan askerdeyim kısa bi araştırma yaptım farm olayını bitirmişler gibi kısmen iyi olmuş ama ben gibi çar ını farmla dizip farm yapmaktan zevk alanlar için malesef kötü bi durum o yüzden başlamama kararı aldım. İlerde değişirse kısmen iyileşirse başlamayı düşünüyorum. Benim için farm yoksa oyun da yok![]()
Farm durumu aslında şuan öncekilere göre çok daha iyi. Sağda sola gereksiz kazanç sağlanan ve slotlarda sadece 3-5 bilgisayar ile genieye bırakılan slotlar kaldırıldı o kadarandream ve cz de yada emc-lfc de farm yapılabiliyor ama daha çok elle yapman gerekiyor
Başlamayı tekrar düşün bence elle farm yapma vaktin varsa.
2005'ten beri değişmeyen lezzet: Spike