Şu an için en az yatırım gerektiren serverlar bana göre Manes veya Rosetta’dır. Bu serverlerda item farkı oyunun ilk serverlarındaki kadar çok değil benim gözlemlediğim kadarıyla. Özellikle Rosetta’nın piyasasının Manes’e göre daha oturaklı olduğunu düşünüyorum. Tabi artık en son açılan serverın bile üzerinden 2 seneye yakın zaman geçtiği için hepsi belli bir düzeye geldiler. Bu nedenle az yatırımla oynamak şu an için biraz zor gözüküyor ve bu söylediğim serverlarda premiumsuz oynamak da çok zor. Oyunda farm şu an yok denecek kadar az. Farm yapabilmek için hali hazırda iyi bir charınız olması gerekiyor çünkü farm slotları cz ve ardreamda daha çok. Yeni serverın ise ne zaman geleceği vs belli değil. 1 seneden fazladır yeni server bekleyen arkadaşlar var. Bu kadar bekleyeceklerine var olan serverlarda char açmış olsalardı şimdiye iyi bir düzeye erişmişlerdi bile. Ha, ben sana böyle söylerim yarın server gelir, bilemem. Yeni server durumu şu an için belirsiz. O yüzden var olan serverlarda başlayıp başlamama kararını yine düşünüp sen vereceksin

İyi oyunlar.