Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Angry Gönderdiğim biletler için verilen ilginç yanıtlar!

https://i.hizliresim.com/Plz3p5.jpg

Destan sunucusunda karakter açmaya çalışırken yukarıda göndermiş olduğum hatayı alıyorum. Bununla ilgili defalarca bilet atmama rağmen sorunum çözülmedi. Başka bir sunucudaki karakterimin disiplin zindanında olduğu ve oyuna girip onu çıkarmam gerektiği söyleniyor. Sorun şu ki ben hiçbir karakterle oyuna giremiyorum. Oyuna girmeden nasıl çıkarmam bekleniyor? Hiçbir türlü oyuna giremiyorum. Zindanda olduğu söylenen karakter de dahil!
    Ayrıca uzun süre sonra yeniden bi karakter açıp oynamak istedim. Daha önce de hiçbir ihlal yapmadım ve karakterimin zindanda olmasına da ayrı şaşırdım. Onu geçtim, tamam girip çıkaralım da giremiyoruz kardeşim.
    Premium aldık, günlerdir oyuna giremiyorum.

Senior Member AlonsoPedroLopez's Avatar
    Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhaba,

Durumunuzu yarın mesai saatleri içerisinde destek ekibine ileteceğim.

Junior Member
    İlgilenirseniz sevinirim. Gerçekten zindana düştüğümden bile emin değilim. Onun bile olmaması gerekirken lüzumu yok girip de çıkaralım derdine düştüm artık. Premium aldım, boşa gitsin istemiyorum.

Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by anilkokcin View Post
    İlgilenirseniz sevinirim. Gerçekten zindana düştüğümden bile emin değilim. Onun bile olmaması gerekirken lüzumu yok girip de çıkaralım derdine düştüm artık. Premium aldım, boşa gitsin istemiyorum.
    Yarın bilgilendirme yapılacaktır konunuza. Bu zaman zarfında lütfen biraz sabırlı olunuz.

Junior Member
    Aynı problem benim de başıma geldi. Uzun zamandır oynamadığım karakterimin bulunduğu hesaba girip, yeni açılan serverda karakter oluşturdum ve aynı hatayı aldım. Foruma yazdım ve ticket açtım. Hemen hemen aynı cevapları bende aldım. Fakat konu iyice araştırılınca bu hatanın karakterin hapiste olmasından değil, serverların birleşiminden kaynaklı olduğu uzun yazışmalardan sonra anlaşıldı. Bu problem giderildiğinde karakterime sorunsuz bir şekilde girebildim. Aynı zamanda hesaba premium yüklemiştim. Bu zaman zarfında premiumum olmasına rağmen oyuna giremediğim için destek ekibi tarafından premiumum güncellendi. Kendileri bayağı ilgililer sizin probleminizi çözeceklerine inanıyorum. Konuyu takip etmenizi öneririm.

Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhaba,

Konuya bilet sistemi üzerinden devam edin lütfen.

Ayrıca;
    Quote Originally Posted by anilkokcin View Post
    Bununla ilgili defalarca bilet atmama rağmen sorunum çözülmedi.
    belirtmiştiniz. Fakat yapılan kontrollerde sistem üzerinde sadece 1 adet biletiniz olduğu görülmektedir. 2. Göndermiş olduğunuz biletinizi takipte kalın lütfen.

**Forum üzerinden bu tür işlemler yapılmadığı için konu yoruma kapatılmıştır.

İyi forumlar.

Tags for this Thread