Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Junior Member

Dark knight weapon materyallerine no trade getirilmeli mi?

Hepinizin bildiği üzere dark knight weapon yapımında kullanılan devil materyelleri,çok zor ihtimallerle çıkartılmaktadır.İllegal yollarla tradesi bile aktif olmayan oyuncular,bu materyalleri çıkardıktan hemen sonra npoint satın alıp,tradelerini aktif edip bu değerli materyalleri ,gold bara çevirip sitelere satarak,gerçek para ile gelir elde etmektedirler.Eminim benimle hemfikir olan arkadaşlar vardır.Sizce de sunduğum bu öneri,oyunun gelişimi açısından faydalı olmaz mı?

Junior Member
    Dostum katılıyorum.Manes ve Olympiada yakında gelecek olan dark knight weapon için karaborsacılara gün doğdu.İtemi kullanmak isteyen zaten basar yapar adamlar depolamış ** ** kadar yüksek fiyatlarla sitelere satışı çıkartmışlar.
    Last edited by Khenarth; 03-12-2018 at 10:32 AM.

Senior Member Ares__CreO's Avatar
    Nickname
    CreO
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    DarkBrotherHood
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    dark knight meteryalleri ne getirilemez çünkü o zaman krowaz meteryallerinede getirilsin hiç kimse yapamasın

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ares__CreO View Post
    dark knight meteryalleri ne getirilemez çünkü o zaman krowaz meteryallerinede getirilsin hiç kimse yapamasın
    Dostum adam doğru söylemiş.Geçen gün birine bone of devil düştü yaşadın kardo dedim adamın dediği 1 aylık cigara param çıktı dedi ) Krowaz meteryali kolay çıkar.Bu bone of devil filan şansa gelen bişey bol olan bişey değil.Krowazla dark knghtyi kıyaslaman mantıklı olmamış.

Senior Member FFferik16's Avatar
    Endişelendiğin konu çok doğru, haklısın ancak çözümü biraz sıkıntılı. Bu sorunun çözümü o siteler ile mücadele olması aslında ama maalesef işte. Dediğin gibi olsa dert, olmasa dert

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ares__CreO View Post
    Neden getirilmez üstad , trophy flamelere no trade gelmedi mi ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by FFferik16 View Post
    Endişelendiğin konu çok doğru, haklısın ancak çözümü biraz sıkıntılı. Bu sorunun çözümü o siteler ile mücadele olması aslında ama maalesef işte. Dediğin gibi olsa dert, olmasa dert
    Ben bir öneri sundum tabiki nttgame yetkilileri daha iyisini bilir.Fakat kısa zamanda buna bir çözüm bulunmalı.

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Merhaba,
    İstediğiniz gibi bir düzenleme getirilmesi oyun açısından iyi olmaz çok nadir drop olan eşyayı kimse yapamaz duruma gelir şu an bile üretmek güçken açıkçası böyle bir düzenleme gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Senior Member 0hMyGod's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    non trade geldiğinde basma gücü olmayan adam direk çöpe atar hiç uğraşmaz bence. bu şekilde bile basan sayısı çok az, non trade olduğunda imkansıza dönüşür.

Senior Member biskuvit's Avatar
    Nickname
    Killerduke
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Desperado
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    2 senede 1 tane bile düşürememişken, non-trade olursa heralde bir ömür boyu tek bir silahı basmak için beklemem gerekirdi
    The games we play are deadly, aren't they?

Tags for this Thread