Results 1 to 3 of 3
    Member pyp_BRsLKdX7's Avatar
    Nickname
    DewilHiddenz
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    YARINIMYOK
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad

Angry SERVERDE DOLAŞAN SACMA SAPAN ÇALINTI +15 EAGLE's EYE SOHBETİ VE MAĞDURİYETİM

Merhabalar öncelikle herkeze selamlar olsun, Büyük bir mağduriyet ortasındayım, ne yapacagımı bilemedigimden dolayı buraya bu konuyu açmış bulunuyorum,

2 gün önce +15 Eagle's eye adlı bir item ile takasa girdim +8 buju +3 ring of courage ve +3 amulet of str karsılıgında

+15 eagle's eye ' adlı itemi takas karşılıgı oyun içi satın aldım.

Fakat itemi satın aldıktan sonra bu satın aldıgım itemin Calıntı oldugu iddaları ortaya cıkmış ve ben bu itemi satmaya calıstıgımda herkezin

bu item calıntı diyerek ve hakaretler dolu sözlerle benimle konuşma çabası doğdu insanlardan

Ben bu itemi elimin emegi İtemlerim ile Takasa girerek satın aldım

Bu durumu nasıl çözebiliriz Bir moderatör , Admin ,Gm ardık ünvanı ney ise Benim bu konuda bir yardıma ihtiyacım var,

Junior Member Ashtart's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    çalıntı değilse neden kafana takıyorsun ki ?

Member pyp_BRsLKdX7's Avatar
    Nickname
    DewilHiddenz
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    YARINIMYOK
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    ashtart isimli arkadaş yazdıgımı iyi okursan anlarsın güzel arkadaşım.! okumam yok diyorsan o ayrı güzel kardeşim.

''bu item calıntı diyerek ve hakaretler dolu sözlerle benimle konuşma çabası doğdu insanlardan
    Bu durumu nasıl çözebiliriz Bir moderatör , Admin ,Gm ardık ünvanı ney ise Benim bu konuda bir yardıma ihtiyacım var,''

Tags for this Thread