Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Angry Küfür ve Banlanmak ( HAKSIZ ve HAKLI )

Merhaba Değerli Arkadaşlar ve Knight Online Çalışanları ,

Knight Online Ban politikasında olduğu gibi Küfür Hakaret Rahatsız etmek ban sebebidir cezası vardır . Fakat bu suçu suistimal eden birçok kullanıcıda vardır , örneğin karşıdaki kişiyi bilinçli olarak şiddetle tahrik edip ve hatta küfür edip sonra oyundan çık gir yaparak temiz bir oyun açıp o kişiden küfür alarak aa işte ben küfüre uğradım bana durduk yere hiçbirşey yapmadığım halde küfür edildi imajı verenlerle dolmuş durumdadır. Bu konularda GM lerin aldığı karara saygı duymaktayız lakin bugün başıma geldiği gibi benim başıma daha önce bir gerçekten durduk yere küfür yeme olayı geldi arkadaşlar durduk yere küfür yedim neymiş slota ks atmışım oyunun en doğal şeyidir değilmi? tamam şimdi ben şikayet ettim ama sanırım yeterli desteği GM ler tarafından alamadığım için bu tarz kişiler bir türlü ban yemiyordu , bende stilimi değiştirdim artık bana küfredene aynı şekilde yazısını iade edip bunlarla uğraşmamayı tercih etmiştim muhtemelen bugün ban yememin sebebi bana sövüp veya tahrik edip kendi yaptıklarını gizleyip benimkileri cımbızla seçerek şikayet ederek ban yememi sağlayıp yarın banımız açıldığında tekrar gülerek sırıtarak aynı şeyleri yapıp bizi sürekli bu kısır döngüye sokmak istiyen değişik zihinli kullanıcıların olduğunu düşünüyorum . Bu konuda haksızlıkların giderilmesi için gerekli tüm incelemelerin yapılıp şikayetçi tarafında karakteri incelenip acaba tahrik veya bu kişide küfür edip etmediğinin incelenmesini istiyorum . Haksızlıklar mağduriyetler bizi oyundan soğutuyor oyuna bağlamıyor bilginize.

Senior Member
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Infractions
    0/3 (45)
    Ks yi atan sensin.
    küfürü yiyince de kendini haklı görmeye çalışıyorsun.
    ne bekliyordun acaba ?

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/2 (30)
    Merhaba, bu gibi durumlarda sizi kışkırtan birisi var ise onun ksc lerini alıp saklı tutmanız yarın bir gün ceza aldığınızda sunarsınız, ayrıca sizi sinirlendirip huzurunuzu kaçıranı da şikayet edebilirsiniz, onlara küfür etmektense bu size daha yararlı olacaktır.

Quote Originally Posted by strikepro View Post
    Ks yi atan sensin.
    ne bekliyordun acaba ?
    Ben daha önceki bir olaydan farklı birşeyden bahsediyorum bir örnek veriyorum kardeşim sen ne saçmalıyorsun?

Quote Originally Posted by AysunCuk View Post
    Merhaba, bu gibi durumlarda sizi kışkırtan birisi var ise onun ksc lerini alıp saklı tutmanız yarın bir gün ceza aldığınızda sunarsınız, ayrıca sizi sinirlendirip huzurunuzu kaçıranı da şikayet edebilirsiniz, onlara küfür etmektense bu size daha yararlı olacaktır.
    çok güzel fakat Destek ekibi bizi şikayet eden kullanıcıyı paylaşmıyor oyun içerisinde birton kişi ile karşılıklı küfürleşiyoruz hangisi kim şikayet etti bilemiyoruz haliyle ! bize nick olarak verirlerse şayet bizde ksc sini sunarız kim haklı kim haksız ilk kim sövmüş ilk kim tahrik etmiş , İnsan olan zaten bir oyun için ve durduk yere kimseye sövmez ama , Delikanlı adamda kendisine sövülürse karşılığında yapıştırır cevabını pısırık pısırık kalmaz.

Quote Originally Posted by AysunCuk View Post
    Ayrıca her küfürleşme yaşandığı an ikili bir diyalogta ozaman sürekli ksc almakla uğraşıcaz demek oluyor oyunu oynamayı bırakıp artık kim ne küfretti kim aileme küfretti nasıl küfretti bunları tek tek ksc alıp bunlarla uğraşma derdine gireceğiz süper vallahi.

Quote Originally Posted by strikepro View Post
    Ks yi atan sensin.
    ne bekliyordun acaba ?
    Yahu haksız yere sende ban yesen gelip burada ağlıyacaksın konu açıcaksın , Başınıza gelmedi diye başkalarının başına gelen mağduriyetlere leke sürmeyin kardeşim kendi başınıza gelmeyince hemen böyle triplere girmeyin oyunun sahibi gibi.

Registered Users
    Selam,

Müşteri Hizmetleri departmanı bu tür durumlarda raporlayan/şikayet eden oyuncunun detaylarını sizinle paylaşmaz, gizlilik esastır. Oyun içerisinde tarafınıza yapılan hakaretin/ihlalin boyutu her ne olursa olsun buna aynı şekilde karşılık vermek sizin de kuralları ihlal etmeniz anlamına gelir ve yaptırım almanız kaçınılmazdır.

Raporları inceleyen ekip, özellikle küfür raporlarında tahrik ve kasıt detaylarını gözden geçirir ve şüphelendiği raporları reddeder. (Tahriğin boyutu ne olursa olsun yukarıda yaptığım ilk açıklama geçerlidir, karşılık vermemelisiniz)

P.S: 'Delikanlı adam kendisine yapılana karşılık verir' gibi bir savunma yönetim tarafında kabul edilemez.

Son olarak, aldığınız cezaya karşın inceleme ve itiraz taleplerinizi yine ticket üzerinden Müşteri Hizmetleri'ne sunmalısınız.
    Last edited by Perastis; 03-06-2018 at 12:43 PM.

Selam ,

Destek Bölümü herzaman adaletli %100 doğru kararlar vermediğinin ispatı 2014 yıllarında OYUNCU MAHKEMESİ bölümü üzerinden forumdan haksızlığa veya mağduriyete uğruyan insanların konu açıp bilgi verip birçok GM ve GM ekibi ile daha detaylı incelenip birçok kişinin karakterinin açıldığının kanıtları forumda mevcuttur. Peki bu seçenek şuan neden kullanılamıyor? ve bizim mağduriyetlerimize nasıl giderilebilir bu konuda ne yapmalıyız?

Evet Müşteri Hizmetlerine sundum fakat bana Oyun kurallarından bahsedildi ben kuralları biliyorum ama kuralları suistimal edip cinlik yapanların önüne nasıl geçilecek veya bir kere biz patladık deney yerine mi kullanıldık bidahakine mi dikkatli olmalıyız?

Tags for this Thread