Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Question pazar konusunda yardım lazım ..

perşembe akşamı saat 22:00 civarı maradon'da buy pazar kurdum yaklaşık 1 saat sonra baktığımda 3 - 4 kişi pm bırakmış pazarını tutuyorlar diye.. relog attım.. tekrar pazar kurdum ve bıraktım.. perşembe'yi cumaya bağlayan gece ve cuma tüm gün pazardaydı.. ve yine aynı şekilde pm'ler var..
    düşüncem şu ki 1 - 2 kişi bu kadar süre zarfında pazar tutamaz ki pazara bakmanında süresi var otomatik olarak çıkartıyor..

bu sıkıntı nerdir bug mıdır yoksa birileri cidden ben pazarı tutuyorlar mı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

şimdiden çok teşekkürler..

Junior Member
    Magic Anvil' in arka tarafında 2 tane kurian var birinin nicki şişkopazarcı gibi bir şey olması lazım. Serverda kim +7 unique pazarı kurarsa gidip alamasın diye pazarını tutuyorlar. 2 chardan +7 unique ticareti yapıyor. Başkasına yaptırmıyor. Pazarda 10 kişi +7 buy unique pazarı kurarsa 10 chardan gidip pazar tutuyor.

Senior Member BrkDlc's Avatar
    Nickname
    CxMage
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    El-Morad

Angry

AMEL***** - SISKO**** - PA****I - SEVIM**** - BEST**** - KURA******- Koca******-TiK***** maradon town da , şelale arkasında çeşitli yerlerede kurian hesabı mevcut arkadaşın dediği gibi serverde eğer birisi +7 uniq item 1 tane bile buya kurarsa yan bilgisayarından gelip pazarı tutuyor. Kendisinin internet kafesi var bunu yapması çok rahat mümkün ve gm ler bu konu hakkında hiçbirşey yapmıyor çok şaşırtıcı bir durum nickler belli , bunca kişi böyle dert yanıyor serverde pazar döndüremiyoruz pazarımız tutuluyor kimse giremiyor adam oturduğu yerden serveri ele geçirmiş ama yapılan birşey yok gerçekten acınası bir durum. Bu gidişte Rosetta serverinin piyasası da çökecek user i de kalmayacak hemde sadece bir kişi yüzünden. Ben burdan yetkililere sesleniyorum artık yeter artık gerçekten yeter verdiğim nicklerin hepsi onun artık bu duruma bir el atın
    Last edited by MythAsSasSin; 02-18-2018 at 03:01 PM.

Banned
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Kurian Fix İstiyorlar Birde Adamlar Pazar Çetesi