Results 1 to 10 of 10
    Junior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad

Angry Öneri Ve İstek

Merhabalar Öncelikle 10 yıldır bu oyunu oynayan bir oyuncu olarak öneri ve şikayetlerimi bildirmek istiyorum ilk defa konu açıyorum yanlış bir şey yaptıysam şimdiden özür dilerim

Rosetta serverında oynamaktayım oyun için farm yapmak neredeyse imkansız artık piyasa çok düşük 1 gb 30 tl türkiye şartlarının düşünürsek bu çok büyük bir rakam utc kutularına trade kapatmanız bence doğru ve güzel davranış utc level sınırıda koymanız güzel ben öncelikle utc nin haftada 1 yerine daha fazla yapılmasını öneriyorum haftada 3 kere gibi ve oyuncu giriş sınırlamasını kaldırılmasını öneriyorum 50 tane trophy satın aldım 1 tane elde tutulan bir item atmadı trade kapattınız ama düşen dropları çok kötü yükseltmenizi öneriyorum o kadar ve kutular kutularda öyle aynı şekilde gemler silver gem bütün gemler elde tutulan bir item atılmıyor bence bu oyunu oynayan oyuncularda şöyle bir psikoloji yaratmalısınız yapacağınız değişiklikler ve yeniliklerle bence bu çok önemli bu oyunda sadece tl olarak zengin olan güçlü değil mesajı vermelisiniz eğer bunu yapmassanız 2004 den beri kaybettğiniz oyunucu sayısını ben bilmiyorum ama çok yüksek olduğu kesin şimdiki oyuncularıda kaybetmek istemiyorsanız bu güncellemeyi değişikliği yapmalısınız saygılarımla

Senior Member
    Infractions
    0/1 (10)
    Quote Originally Posted by ham_wJtmV8hx View Post
    Merhabalar Öncelikle 10 yıldır bu oyunu oynayan bir oyuncu olarak öneri ve şikayetlerimi bildirmek istiyorum ilk defa konu açıyorum yanlış bir şey yaptıysam şimdiden özür dilerim

Rosetta serverında oynamaktayım oyun için farm yapmak neredeyse imkansız artık piyasa çok düşük 1 gb 30 tl türkiye şartlarının düşünürsek bu çok büyük bir rakam utc kutularına trade kapatmanız bence doğru ve güzel davranış utc level sınırıda koymanız güzel ben öncelikle utc nin haftada 1 yerine daha fazla yapılmasını öneriyorum haftada 3 kere gibi ve oyuncu giriş sınırlamasını kaldırılmasını öneriyorum 50 tane trophy satın aldım 1 tane elde tutulan bir item atmadı trade kapattınız ama düşen dropları çok kötü yükseltmenizi öneriyorum o kadar ve kutular kutularda öyle aynı şekilde gemler silver gem bütün gemler elde tutulan bir item atılmıyor bence bu oyunu oynayan oyuncularda şöyle bir psikoloji yaratmalısınız yapacağınız değişiklikler ve yeniliklerle bence bu çok önemli bu oyunda sadece tl olarak zengin olan güçlü değil mesajı vermelisiniz eğer bunu yapmassanız 2004 den beri kaybettğiniz oyunucu sayısını ben bilmiyorum ama çok yüksek olduğu kesin şimdiki oyuncularıda kaybetmek istemiyorsanız bu güncellemeyi değişikliği yapmalısınız saygılarımla
    çok güzel yazmışsın arkadaşım, aynen katılıyorum.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Dropların artırılması o sunucudaki item dengesini bozmaz mı? Her 3 kutudan 1 değerli eşya çıkmasını beklemiyorsunuzdur umarım.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Junior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Dropların artırılması o sunucudaki item dengesini bozmaz mı? Her 3 kutudan 1 değerli eşya çıkmasını beklemiyorsunuzdur umarım.

10 yıldır bu oyunu oynuyorum 3 kutudan 1 değerli eşya çıktığını hiç görmedim size bir tavsiyem youtubeda oyuncuların utc gem kutu kırdırma videolarını izlemeniz ama videolar dram içeriyor bilginiz olsun

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by ham_wJtmV8hx View Post

Oyundaki farm düzeni bir nebze olsada iyileştirilmeli. Aksi taktirde oyuna geri dönen bir oyuncunun oyun içerisinde şuanda para kasarak item yapabilmesi çok uzun sürelere dayanacak. Bu da kolaya alışan oyuncular için dayanılmaz olucak ve ister istemez komisyoncu sitelerin yolunu tutucaklar, bu oyuna yeterince para yatırarak pus itemi alan bir oyuncu birde GB ve İtem için ekstra para harcamak zorunda kalıcak ya da oyunu bırakıcaklar.

Yakın bir gelecekte bu konuda ne kadar haklı olduğumuzu görücez merak etmeyin.
    Last edited by KimJongUn; 01-07-2018 at 02:16 PM.

Senior Member KeteHore's Avatar
    Nickname
    Bakteri
    Class
    KO -> Kurian
    Race
    El-Morad
    Hazır konu görmüşken bende bir ufak bir öneri yapmak isterim . Mob lardan HP / MP pot oranları biraz artırılırsa güzel olacaktır, oyuna giren para düştüğü için kutu ve fragementlerden satılması sonrası gelir düşmüş ve pot sıkıntısı çekmekte bazı oyuncular bir miktar oran artarsa tutundurma açısından güzel olur

Junior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Arkadaşlar o kadar çok eksik varki hepimiz ortak bir dil olup bu eksikleri dile getirelim göz var nizam var ya bunlari görmek çok zor değil nttgame

Senior Member FFferik16's Avatar
    Quote Originally Posted by KeteHore View Post
    Hazır konu görmüşken bende bir ufak bir öneri yapmak isterim . Mob lardan HP / MP pot oranları biraz artırılırsa güzel olacaktır, oyuna giren para düştüğü için kutu ve fragementlerden satılması sonrası gelir düşmüş ve pot sıkıntısı çekmekte bazı oyuncular bir miktar oran artarsa tutundurma açısından güzel olur
    Pot bile artık büyük sorun. JR girip zarar ettiğim oluyor. 1 Black gem 1m, harcadığım sadece -min.- 100 mana pot olsa bile 1m 150k. Sadece 1 black gem ile JR bitirmek de nadiren yaşanan bir şey değil

Senior Member 61yattara61's Avatar
    Nickname
    ImPanthera
    Class
    KO -> Portu
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Oynadığım sunucuda 5000 mana potu potçudan alsam 57,5m ediyor; pazarda 5000'li,k pre pot 35m. Varın siz düşünün yeni oyuncu nasıl dayanabilir ki bu oyunda? Bugüne kadar farmla zerre işim olmadı (çöp slotlarını kastediyorum sadece Bf ve Jr kovalarım) bana sıkıcı geliyor ama 8'li farmerları engelleyeceksiniz diye slotları kapatmak çözüm değil. GB o kadar değerli oldu ki bırak potçudan pot almayı artık adamlar ışınlanma kapısını zorunlu olmadıkça kullanmayacak bu gidişle

oyunun drop sistemi değişmeli mesela 100 tane kutu kıran adam drop alamıyo başkası gelip 1 kutudan drop alıyor aynı şekil adam + 8 e bisürü item yakıyo sonra biri gelip tekte 8 basıyo oyunun herşeyi ks olmuş chaosda bile var aynı şey adamı öldürecem 1 vuruşluk canı kalıyo ama o 1 vuruşu yapamıyom benden önce biri geliyo ks atıyo oyunun sistemi ks üstüne bu sistem değişmeli adam moiranın basında beklıyo herkes kutu kırıyo dandık unıqleri alıyo adam biliyo artık çözmüş 1 kutu kırıyo hb alıyo insanlar çözmüşler artık herşeyi değiştirin şu sistemi ya herşey ks olmamalı bunu siz bilerek yaptınız önceden herşey orantılıydı aynı şekil dark knayt malzemelri içinde geçerli ben sürekli yaratık kesiyom ama hiç şu wing devil bone devillerden gelmıyo bana nedense sonra gidiyo monster stonede yaratık kesen adama çıkıyo bu deviller bu nasıl bi sistem bide ben tam yaratığı kesince çıkıyo bu deviller bende bana geldi sanıyom ama bana gelmemiş nasıl bi sistem yaptınız ağa çok saçma haksızlık
    Last edited by 1423archenemy1423; 01-07-2018 at 02:57 PM.

Tags for this Thread