Results 1 to 9 of 9

Lightbulb 4 sene oldu lütfen biraz insaf işten güçten savunma tarihlerini takip edemiyoruz

> Karakter Adı: MrBanaEdebiyaTyapMa

> Hesabın Kapatılma Sebebi: Blocked for 3rd party tool in game by
    > operator .
    Tek suçum aynı IP' kullanmak.

> İtem' listem
    >
    > +7 Asassian Krowaz setim mevcutt durumda idi karakterimin üzerinde.
    >
    > +9 SHARD +7 Görev Shard'i
    >
    > (KARAKTER SS)
    > http://i.hizliresim.com/b8MBJb.jpg
    Last edited by MythAsSasSin; 11-28-2017 at 11:03 AM.

Senior Member biskuvit's Avatar
    Nickname
    Killerduke
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Desperado
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Merhaba,

Ne yazık ki forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. Hesabınızın durumu ile ilgili support.nttgame.com adresinden destek ekibine bilet gönderebilirsiniz. Bilet gönderebilmeniz için hesabınızda en az 1 Npoint bulunması gerekmektedir.

Ayrıca aşağıdaki duyuru da incelemeniz yararınıza olacaktır.

Hesap Silinmesi Hakkında Bilgilendirme
    The games we play are deadly, aren't they?

Merhaba ,

Atmış oldugunuz link açılmıyor yetkililerden sadece biraz insaf istiyorum defalarca bilet yolladım fakat olumlu bir sonuç alamadım . sadece formdan sesimi duyurabilecegimi düşündüm . 4 senedir oyuna erişim sağlayamıyorum senelerce kullandıgım karakterim internet cafede oyun oynarken disconned oldu ve birdaha giriş yapamadım , pc ye virüs seklinde sürekli uyarılar geliyordu bi yardımcı olun nolursunuz ciddi emekler harcadım gecemi gündüzüme kattım bukadar basit olmamalı yada en azından bir şans verilmeli 4 senedir olumlu sonuç alamadım ' email bilgilerime varana kadar unuttum yakında " ID ve ŞİFREMİ " unutacağım diye korkuyorum

karakterimin oyun içerisinde bir sayğınlıgı vardı banned hak edecek birşey yapmadım . 2012/2013 dönemi mağduruyum lütfen yardımcı olun.
    Last edited by MythAsSasSin; 11-28-2017 at 11:21 AM.

Senior Member
    Moderatör arkadaşımın paylaştığı konu linkinde herhangi bir sorun görememekteyim ancak içeriği sizinle paylaşmak isterim.
    Quote Originally Posted by AndrePaul View Post
    Merhaba Şövalyeler!

Knight Online'ı daha temiz, daha kaliteli bir oyun haline getirmek ve sizlere daha iyi bir oyun deneyimi yaşatabilmek amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 10 yılı aşkın bir süredir aktif olarak devam eden Knight Online'da Mart ayı içerisinde önemli bir değişiklik yapılacaktır.

Buna göre, 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, 02.04.2015 tarihinde sistemden tamamen silinecektir. Silinen hesaplara ise daha sonradan herhangi bir şekilde erişim sağlanamayacaktır. Şayet 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmadığınız bir hesabınız bulunuyorsa, bir an önce hesabınıza giriş yaparak silinmesini önleyebilirsiniz. Bu bağlamda, silinen hesaplarla ilgili olarak daha sonra yapacağınız itirazlar geçersiz olacaktır.

Herkese iyi oyunlar!
    NTT Game | Knight Online Ekibi
    "Blocked for 3rd party tool in game by operator" ibaresi, oyun içi kontrollerde bire bir hile yaparken yakalanmışsınız.
    Last edited by MythAsSasSin; 11-28-2017 at 12:18 PM.

daha önceden karakterim zindan , a felan girmedi hiç bunların göz önünde bulundurulması gerekmezmi sonuçta insanlar adam yaralıyorlar realde ve pişmanım dediklerinde bir daha yapmamaları durumunda affediliyorlar mahkeme tarafından en azından bir şans olmaz mı sayın Moderator kısa süreli banned ' de yemedim oyunda daha önce ilk seferde bukadar ağar bi ceza verildi ve zaten 4 senedir oyuna giremiyorum pişmanım cahilken yaptıgım hatalar için lütfen yardım edin . .

gerçekten nasıl bir yanlış yaptığımın farkındayım çocukluk hatalar yapıyor insan a ve birdaha oyunda huzursuzluk verecek davranışlarda kesinlikle bulunmayacağım . Sayğılarımla.

Senior Member biskuvit's Avatar
    Nickname
    Killerduke
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Desperado
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Bir dönem oyuncu mahkemesi yapıldı ve uygun bulunan hesaplar tekrar açıldı. Günümüzde oyuncu mahkemesinin tekrar aktif edilmesi düşünülmemektedir. Ayrıca foruma açacağınız konular destek ekibinin işleyişini değiştirmeyecektir. Hesabınızla ilgili ticket attığınızı söylüyorsunuz ve bu durumla ilgili tarafınıza olumlu bir dönüş sağlanmamış. Tekrardan bir bilet oluşturarak durumunuzu daha sade ve anlaşılır bir şekilde anlatmayı deneyebilir, ya da sıfırdan bir karakter oluşturarak oyun tecrübenize yeni ve temiz bir sayfa ile devam edebilirsiniz.
    The games we play are deadly, aren't they?

Junior Member
    Dostum bir şey yapmadım demiştin önce sonrada itiraf etmişsin Cidden bir şey yapmamış olsan bile bir kere "Nuh dedilermi peygamber demiyorlar" derlerya aynen öyle. Hacker çar diye benim bir karakterimi banladılarki 10 yıldan daha eski bir karakterdi. Üzerinde maddi olarak çok değerli bir şey yoktu ama manevi değeri vardı çarın. Pazar çarımdı ve arkadaşımdan satmak için trinaları aktarmıştım. Kahretsinki düşünemedim ve itemi alırken karşılığına 1 coins olsada coins koyamadım. Defalarca ticket attım. Bu karakterlerin kayıtlı telefon numaraları var gerekiyorsa telefon açın sorun diye. Onlarca yolu olmasına rağmen doğrulama yapabilmeleri için hiç bir şekilde yapmaya yanaşmadılar ve 15 yıllık devlet memuru olan bana sen hırsızsın ve bizde karakterini banladık dediler.Bir türlü ikna edemedim. Karşılığında 1 coins koysaydım trade de hırsız olmayacaktım ama o 1 coinsi koymadığım için hırsızlık ile suçlandım. İşin özü hırsızlar kadar tedbirli olmadığım için bedelsiz item aktarımı sebebi ile banlandım. Gerçi sen paşa paşa suçunu itirafta etmişsin ama emin ol gerçekten yapmamış olsaydında bir kere hayır dedilermi hiç bir şekilde evet demiyorlar. Ki bazı durumları kontrol etmeleri çok çok kolay olabilmesine rağmen.

Tags for this Thread