Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 39
    Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Ben de olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü hepsinin var.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Quote Originally Posted by Asassian View Post
    Oyun içi denge bir sınıfı tamamen yok etmekle mi oluyor ? Ardream ve basede full de + Talia giyip asaslardan sinek ısırığı yemekle mi denge oluyor ? İron sete jamadar def eklensin kadar saçma bir öneri okumadım . Asaslarin spike ini da kaldırsınlar mi ?
    oyun ici denge bozan ilk jamdar itemi oldu ... asas dual jamadar takdi an iron neck ve sos etkisi passive kaliyor direk oyun denge si dedin ? ayrica anti yapdini dusunursek assin warior karsi warior dmg atma ihtimali passive kalir 300 den 150 iner iniyorda suan oyun ici fark ediyoruz ama diyer joblar olarak mage okcu warior priest dual jamadar karsi hic birsey yapamiyor ... oyun dengesini bozan zaten jamadar itemi benim tek istedigim iron neck ve dd veren anti lere jamadar da eklenirse oyun dengesi az olsada duzelir ? asas ustun yapan jamadar dir yoksa asas neden dual shard takmiyor ? ( cunku ona karsilik taila var ) ama jamadar gelince 0) zaten suan asas ustun olmus oluyor sadece... bu kisimda haksiz sam eyw derim ...

Senior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Her itemin antisini sunmak lazım.

Roguede okcunun skilleri full sekiyor . Asas içinde jamadar Talia gibi bir saçmalık olursa Rogue sınıfını çöpe atmış olurlar . Eski serverlerde full jamadar def giyilebiliyor aynı zamanda hem jamadar def hem dagger def veren takılar var . Mele olarak warior sınıfı bu kadar üstünken birde Rogue yi çöp yaparlarsa oyunun adını warior online olarak degistirsinler . Mageler tekleniyor demeyin olympiada item düzen mage sayısı 10 değildir. Bir kaç tane mage var yanına yaklaşmaya çekiniyoruz. Eline +6 quest staf +8 linen set alan oldu takıyla gezen mageler CZ de PK atıyor bırakın da teklensinler bı zahmet .

Senior Member
    Nickname
    Lich - Fsociety
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    NeverDieTurkey
    Race
    El-Morad
    jamadar talia olabilir bu sayede asaslarda dual jamadar yerine dagger + jamadar kombinasyonu yaparak denge kurulabilir. Ayrıca npcden kaldırılıp bir moda drop olarak eklenmeli veya npc fiyatı arttırılmalı. Npc de satılan bir item ile özellikle ardreamda çok fazla üstünlük sağlıyabiliyorlar.

Junior Member
    Eski ve yeni gelecek serverler için koruyucu ve kolay erişilebilir weapona karsı takı veya talia tarzı bir şey gelmesi gerek
    draki pendat gibi bi takıya sw icinde en fazla 3 4 kisi sahip olabiliyor yapımı çok zor veya mevcut quiknes takıların özelliklerinin arttırılp dager defans eklenilmesi gerek .

+++++++++++++++++++ kesinlikle destekliyorum

Unuttuğunuz şey şu. Siz en ezik elbiseleri giyip en ezik takılarla gezerek en az +2 takı set ile gezen ve özelliği anlık yüksek hasar olan bir jobdan bir ayrıcalık ile siyrilamazsiniz . Npc den alıp +8 e bastığınız linen set ile old takı set ile yine tekleneceksiniz . Jamadar Talia olacaksa talosa eklensin sadece yada feloya . Siz bu item değerli olduğu için ve yine siz karakterinizi geliştirmek yerine kaztiginiz GB leri sattiginiz için yine tekleneceksiniz . Oynadığım serverde gördüğümde sessizce uzaklaştığım mageler var ben bu adama neden yaklasamiyorum ? Asasim ve bazı mageler saklanıyorum bir düşünün niye ?

Senior Member Nyyd's Avatar
    Nickname
    Nyyd
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Düşüncenizi onaylamakla birlikte Jamadar ve dagger defansın makul bir oranda ardream oyuncuları için yeni bir takı geliştirilmeleri daha cazip olacaktır. Hiç birleşim olmadan önce Edana sunucusunda ardream mage oynamaktaydım. Dd 25 + Talia 50dd + İron set + +9 Chaotic Staff ın verdigi ddler ile 7 chitin setle 3 adet full itemli asasa tek basıma vs atabiliyordum vurdukları damage utanc vericiydi. Eskisi gibi olmaması gerekiyor aynı zamanda suanki gibide olmaması gerekiyor.
    Kusursuz olmakta bir kusurdur...!

Quote Originally Posted by Nyyd View Post
    Düşüncenizi onaylamakla birlikte Jamadar ve dagger defansın makul bir oranda ardream oyuncuları için yeni bir takı geliştirilmeleri daha cazip olacaktır. Hiç birleşim olmadan önce Edana sunucusunda ardream mage oynamaktaydım. Dd 25 + Talia 50dd + İron set + +9 Chaotic Staff ın verdigi ddler ile 7 chitin setle 3 adet full itemli asasa tek basıma vs atabiliyordum vurdukları damage utanc vericiydi. Eskisi gibi olmaması gerekiyor aynı zamanda suanki gibide olmaması gerekiyor.
    utanc vericii birsey yok sizin takdiniz gibi asas lar da resist takabilir FR taila 200 ic taki olarak wp pp filan resit leri yuksek olur sizde onlari karsi attack yapamazsiniz bu sekilde asil olmasi gerek buydu ama jamadar geldi oun dengesini bozdu ardream ve base de ( bunun icin de olan itemleri ornek iron takilarina jamadar eklenmesi yeterli olacakdir )

Tags for this Thread