Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39
    Junior Member

Lightbulb Jamadar Talia İstiyoruz

Bildiğiniz üzere Her itemin karşı talia'sı bulunurken Weapon Breaker, Moonlight gibi iteme karşılık olarak talia bulunmamaktadır. Bu iteme karşı kullanmak için Jamadar talia getirilmesini istiyorum. Benim gibi düşünen arkadaşlardan konuya desteklerini bekliyorum.

Junior Member
    Ardream oynayan bir priest karşısında dual 9 wb li bir asastan nerdeyse tek yiyor. Kullanabildiği kalkanlarda jamadar anti defans ı bulunmamakta, ve takı olarak old quickness takılabilmekte sadece. Bu item 8 anti verdiği için faydası bulunmamaktadır. Ardreamda kullanmak için yeni bir kalkan ya da Utc takılarının level sınırı düşürülsün istiyoruz. Pontus neck belt vb.

Senior Member murat1977's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Diez serverinde karus magicboy adlı karakterde npt oluyordu o da geçen baktım dd talia ne varsa takmıştı kesilmemek için işe yarıyordu ona pm atın sizi aydınlatır

Member AhmetKaratay's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Aslında yeni gelecek sunucularda bu itemler kalksa çok daha iyi olur

Senior Member
    Jamadar silah full dd+Talia takan adamlara suikastçı ( anlık yüksek hasar ) karakterin komik damageler atması nedeniyle eklendi. Jamadar Talia olursa eski serverlerde ( pontus belt+pendant)+jamadar Talia yakacaklar da yine komik damageler atilacagindan bu öneri bir sınıfı tamamen çöp yapar ve oyunun temel karakteri ziyan olur ( tüm piyasa Rogue sınıfı itemlerine göre fiyatlanir )

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Jamadar silahının NPC satışında olması büyük problem,

Özellikle yeni açılan sunucularda NPC den kaldırılması gerektiğini düşünmekteyim. Ya da Bosslardan bu eşyaların ufak bir oranda olsa bile direkmen antidefansı çıkması gerekir.

Senior Member
    Infractions
    0/1 (5)
    jadamarın nasıl taliası olmaz anlamıyorum

Senior Member
    Infractions
    0/1 (5)
    Quote Originally Posted by ViciVoKKe44 View Post
    Jamadar silah full dd+Talia takan adamlara suikastçı ( anlık yüksek hasar ) karakterin komik damageler atması nedeniyle eklendi. Jamadar Talia olursa eski serverlerde ( pontus belt+pendant)+jamadar Talia yakacaklar da yine komik damageler atilacagindan bu öneri bir sınıfı tamamen çöp yapar ve oyunun temel karakteri ziyan olur ( tüm piyasa Rogue sınıfı itemlerine göre fiyatlanir )
    dual jamadar değilde, dagger + jamadar takacak oda

yeni gelen itemlerle eski olan itemler ornek iron neck ve iron belt dd olan anti veren herseyin yaninda jamadar dd olursa bu kadar sorun olmaz oyunda suan anti olarak ardream ve base oyuncular ozelikle diyorum jamadar karsi hic bir taki kualanmiyorlar old taki haric ama onu takarsan daha cok dmg yiyorsun ne yaziki ... bunun onu gecilmesi icin eski olan itemler DD olan hersey Jamadan dd eklenirse bu oyunu dengeye getirr diye dusunuyorum ... oyun ici wheel of spin deki gibi bir konu acilirsa .. herkezin ordan sikayetlerini bildireceni dusunuyorum ....( oyun ici getirelen en etkili durum Survey oldu insan larin daha seri sikayetlerini bildirm konusunda cok iyi oldu hangi GM veya yetkili bunu getirdiyse ondan ozellikle tessekur ediyorum )

Quote Originally Posted by GOGOPRIEST View Post
    yeni gelen itemlerle eski olan itemler ornek iron neck ve iron belt dd olan anti veren herseyin yaninda jamadar dd olursa bu kadar sorun olmaz oyunda suan anti olarak ardream ve base oyuncular ozelikle diyorum jamadar karsi hic bir taki kualanmiyorlar old taki haric ama onu takarsan daha cok dmg yiyorsun ne yaziki ... bunun onu gecilmesi icin eski olan itemler DD olan hersey Jamadan dd eklenirse bu oyunu dengeye getirr diye dusunuyorum ... oyun ici wheel of spin deki gibi bir konu acilirsa .. herkezin ordan sikayetlerini bildireceni dusunuyorum ....( oyun ici getirelen en etkili durum Survey oldu insan larin daha seri sikayetlerini bildirm konusunda cok iyi oldu hangi GM veya yetkili bunu getirdiyse ondan ozellikle tessekur ediyorum )
    Oyun içi denge bir sınıfı tamamen yok etmekle mi oluyor ? Ardream ve basede full de + Talia giyip asaslardan sinek ısırığı yemekle mi denge oluyor ? İron sete jamadar def eklensin kadar saçma bir öneri okumadım . Asaslarin spike ini da kaldırsınlar mi ?

Tags for this Thread