En fazla vendetta kesmiştir onlar da bi bowl dolusu human ile pk atmaktan ne kadar kestiler o da meçhul...
Cz , Lunar ve diğer maplarda en kötü ihtimal 1.5 - 2 katı fazla sayıda human oluyor , bi de yüzün kızarmadan , utanmadan , sıkılmadan her konuya '' koruslor çoohh kalaba yeaaa '' yazıyorsun..
Son 3-4 yılda 1.5-2 kat değil herhangi bi mapta sayıca 1 fazla olan karus oyuncu olmamıştır , forumda gordionda oynamayan kişilerin saçmalıklarını yediğini sanıyor olabilirsin ama aynı serverda oynayan biri gerçekleri yazınca foyan çıkmasın diye nasıl saldıracağını bilemiyorsun
Cz de , Lunar da , diğer bilimum maplarda sayı fazlalığı yüzünden kasmadığınız , np , item ...vs kalmadı ama karusların kastığı 4 ,5 te 1 oranındaki np ve itemi de biz kasalım derdine düşmüşsün.
Last edited by biskuvit; 12-15-2017 at 11:18 AM.
Ne Boş Ve Ağlayan Adamsın Karuslar Herşeyde Üstün Hem GB'leri Götürüp Hem Ağlayan Tek Irk Gordion'da Karuslar.
Ultimayı'da Fosillerin Arkasına Çekip Kesen Humanlardı Dün Değil mi? Vendetta 4 PT Mageyle Gelmiş Hala Konuşuyorsun Boş Laflarınla Bana Dün Video Kaydını Çıkartırma.
Last edited by Speedycort; 12-15-2017 at 10:33 AM.
Ağlayan ben miyimAksini iddia edemeyince ne de güzel saçmalıyorsun
![]()
Öncelikle attığın postlara bir bak bakalım , 10 postunun 8 inde , karuslar çok kalabaaaa , yok karuslar şöyle yok böyleee , emzik verin bizee diye ağlayan ben miyim sen misin , kendi postlarından çok rahat anlayabilirsin tabi 4-5 kez okuman lazım daha ne yazdığından haberin yok
Karuslarda vendetta varmışetkinlikten etkinliğe giren o da sadece 1 klan var hepi topu.
Onlar sadece ayda 1 etkinliğe 4 prt geliyor , ya siz her gün cz ve haftalık lunarlara onların prt sayısınca klan olarak giriyorsunuz , parti sayınızı yazmayacağım devrelerin o kadar hesabı kaldıramayabilir![]()
Yazdığım postlar senin gibi karşısındaki insanı çekemeyenlere , haset edenlere , karusların günlük - haftalık - aylık eventlerden kasabildikleri toplam eventin %20-30 oranında olan np ve itemde gözü olan kalbi hırs bürümüş olanlara gerçekte neye benzediklerini hatırlatmaktan ibarettir.
Gelelim senin postlarına , yazdığın postların çok büyük bir kısmı , karşı ırkı kötüleme , itham etme , kışkırtma ve her zaman sayıca çok azınlıkta olmalarına rağmen arada size güzel dersler verip kasabildikleri 3-5 np ve itemi de biz nasıl cukkalayabiliriz diye anadolu kurnazlığı tarzında postlardan oluşmakta.
Benim 10 katı üyeliği cr reportu falan filanın varmışİstersen 1 milyon konun olsun , senin amacın belli : Tıpkı imitasyon yüzük gibi , karşıdan bakınca gerçek bir altın gibi duruyorsun , yakından inceleyince ( serverda oynayan biri gerçekleri yazınca ) : Sahtelik , taklit , aldatmaca , hırs kokan o çakma yüzükler gibisin.
Ben asla 1 gb alamadım diye senin gibi her postun altına ağlamadım , insanları kandırmandan bıktığım için sadece bu konu altına asıl amacını ve gerçek yüzünün ne olduğunu insanlar görsün diye yazdım , kazancım bol şükür , o uğruna ağladığın o gbleri sana sadaka olarak dağıtabilirim.
Daha cevap veremezsin zaten takken düştü kelin göründü.