Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 41 to 50 of 53
    Banned
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Savarona View Post
    Gordiondaki human kalabalığı yüzünden bırak kutu almayı , bowla bile girmek mümkün olmadı , her event humanlara yarıyor gordionda
    Dalga Geçiyorsun Heralde ? Vendetta Ve Diğer Ork Mageler Dışında Boss Kesen Human Göremedik.

Senior Member ISeIenaI's Avatar
    Nickname
    ISeIenaI
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Gordiondaki human kalabalığı yüzünden bırak kutu almayı , bowla bile girmek mümkün olmadı , her event humanlara yarıyor gordionda
    Evet biraz öyle oldu humanlar oldukça kalabalıktı.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Speedycort View Post
    Dalga Geçiyorsun Heralde ? Vendetta Ve Diğer Ork Mageler Dışında Boss Kesen Human Göremedik.
    En fazla vendetta kesmiştir onlar da bi bowl dolusu human ile pk atmaktan ne kadar kestiler o da meçhul...

Cz , Lunar ve diğer maplarda en kötü ihtimal 1.5 - 2 katı fazla sayıda human oluyor , bi de yüzün kızarmadan , utanmadan , sıkılmadan her konuya '' koruslor çoohh kalaba yeaaa '' yazıyorsun..

Son 3-4 yılda 1.5-2 kat değil herhangi bi mapta sayıca 1 fazla olan karus oyuncu olmamıştır , forumda gordionda oynamayan kişilerin saçmalıklarını yediğini sanıyor olabilirsin ama aynı serverda oynayan biri gerçekleri yazınca foyan çıkmasın diye nasıl saldıracağını bilemiyorsun

Cz de , Lunar da , diğer bilimum maplarda sayı fazlalığı yüzünden kasmadığınız , np , item ...vs kalmadı ama karusların kastığı 4 ,5 te 1 oranındaki np ve itemi de biz kasalım derdine düşmüşsün.
    Last edited by biskuvit; 12-15-2017 at 11:18 AM.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ISeIenaI View Post
    Evet biraz öyle oldu humanlar oldukça kalabalıktı.
    Her zamanki gibi

Banned
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Her zamanki gibi yine kafan güzel sanırım , üç dört görüyorsun gene.

En fazla vendetta kesmiştir onlar da bi bowl dolusu human ile pk atmaktan ne kadar kestiler o da meçhul...

Cz , Lunar ve diğer maplarda en kötü ihtimal 1.5 - 2 katı fazla sayıda human oluyor , bi de yüzün kızarmadan , utanmadan , sıkılmadan her konuya '' koruslor çoohh kalaba yeaaa '' yazıyorsun..

Son 3-4 yılda 1.5-2 kat değil herhangi bi mapta sayıca 1 fazla olan karus oyuncu olmamıştır , forumda gordionda oynamayan kişilerin saçmalıklarını yediğini sanıyor olabilirsin ama aynı serverda oynayan biri gerçekleri yazınca foyan çıkmasın diye nasıl saldıracağını bilemiyorsun

Cz de , Lunar da , diğer bilimum maplarda sayı fazlalığı yüzünden kasmadığınız , np , item ...vs kalmadı ama karusların kastığı 4 ,5 te 1 oranındaki np ve itemi de biz kasalım derdine düşmüşsün , 10 senede bu kadar aç gözlü gördüm , senin kadarını görmedim.
    Ne Boş Ve Ağlayan Adamsın Karuslar Herşeyde Üstün Hem GB'leri Götürüp Hem Ağlayan Tek Irk Gordion'da Karuslar.
    Ultimayı'da Fosillerin Arkasına Çekip Kesen Humanlardı Dün Değil mi? Vendetta 4 PT Mageyle Gelmiş Hala Konuşuyorsun Boş Laflarınla Bana Dün Video Kaydını Çıkartırma.
    Last edited by Speedycort; 12-15-2017 at 10:33 AM.

Ne Boş Ve Ağlayan Adamsın Karuslar Herşeyde Üstün Hem GB'leri Götürüp Hem Ağlayan Tek Irk Gordion'da Karuslar.
    Ultimayı'da Fosillerin Arkasına Çekip Kesen Humanlardı Dün Değil mi? Vendetta 4 PT Mageyle Gelmiş Hala Konuşuyorsun Boş Laflarınla Bana Dün Video Kaydını Çıkartırma.
    Katılıyorum

Senior Member
    Ağlayan ben miyim Aksini iddia edemeyince ne de güzel saçmalıyorsun

Öncelikle attığın postlara bir bak bakalım , 10 postunun 8 inde , karuslar çok kalabaaaa , yok karuslar şöyle yok böyleee , emzik verin bizee diye ağlayan ben miyim sen misin , kendi postlarından çok rahat anlayabilirsin tabi 4-5 kez okuman lazım daha ne yazdığından haberin yok

Karuslarda vendetta varmış etkinlikten etkinliğe giren o da sadece 1 klan var hepi topu.

Onlar sadece ayda 1 etkinliğe 4 prt geliyor , ya siz her gün cz ve haftalık lunarlara onların prt sayısınca klan olarak giriyorsunuz , parti sayınızı yazmayacağım devrelerin o kadar hesabı kaldıramayabilir

Banned
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Ağlayan ben miyim Aksini iddia edemeyince ne de güzel saçmalıyorsun

Öncelikle attığın postlara bir bak bakalım , 10 postunun 8 inde , karuslar çok kalabaaaa , yok karuslar şöyle yok böyleee , emzik verin bizee diye ağlayan ben miyim sen misin , kendi postlarından çok rahat anlayabilirsin tabi 4-5 kez okuman lazım daha ne yazdığından haberin yok

Karuslarda vendetta varmış etkinlikten etkinliğe giren o da sadece 1 klan var hepi topu.

Onlar sadece ayda 1 etkinliğe 4 prt geliyor , ya siz her gün cz ve haftalık lunarlara onların prt sayısınca klan olarak giriyorsunuz , parti sayınızı yazmayacağım devrelerin o kadar hesabı kaldıramayabilir
    Yazdığın 89 Postun Hepsi Boş Benim Postların Hepsi Oyun Ve Player Yararına Kasma Kendini Senin 10 Katı Üyeliğin Kadar CR Report Var Destek Konusu Var Sen 1 GB Alamadım Diye Ağla Dahada Cevap Vermek Boş Konuşmak Senin Gibi.

Yazdığın 89 Postun Hepsi Boş Benim Postların Hepsi Oyun Ve Player Yararına Kasma Kendini Senin 10 Katı Üyeliğin Kadar CR Report Var Destek Konusu Var Sen 1 GB Alamadım Diye Ağla Dahada Cevap Vermek Boş Konuşmak Senin Gibi.
    Bu arkadaş belliki aklı dengesi yok Bizim tabirimizle ac diycem ama hakaret sevmem
    Sen +19 yas cocuklar pek muhatap olma Seni kışkırtıp ceza almanı sağlamaya calısıyor

Senior Member
    Yazdığım postlar senin gibi karşısındaki insanı çekemeyenlere , haset edenlere , karusların günlük - haftalık - aylık eventlerden kasabildikleri toplam eventin %20-30 oranında olan np ve itemde gözü olan kalbi hırs bürümüş olanlara gerçekte neye benzediklerini hatırlatmaktan ibarettir.

Gelelim senin postlarına , yazdığın postların çok büyük bir kısmı , karşı ırkı kötüleme , itham etme , kışkırtma ve her zaman sayıca çok azınlıkta olmalarına rağmen arada size güzel dersler verip kasabildikleri 3-5 np ve itemi de biz nasıl cukkalayabiliriz diye anadolu kurnazlığı tarzında postlardan oluşmakta.

Benim 10 katı üyeliği cr reportu falan filanın varmış İstersen 1 milyon konun olsun , senin amacın belli : Tıpkı imitasyon yüzük gibi , karşıdan bakınca gerçek bir altın gibi duruyorsun , yakından inceleyince ( serverda oynayan biri gerçekleri yazınca ) : Sahtelik , taklit , aldatmaca , hırs kokan o çakma yüzükler gibisin.

Ben asla 1 gb alamadım diye senin gibi her postun altına ağlamadım , insanları kandırmandan bıktığım için sadece bu konu altına asıl amacını ve gerçek yüzünün ne olduğunu insanlar görsün diye yazdım , kazancım bol şükür , o uğruna ağladığın o gbleri sana sadaka olarak dağıtabilirim.

Daha cevap veremezsin zaten takken düştü kelin göründü.

Tags for this Thread