Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 53
    Hayatımda görüp görebileceğim en kötü eventti sağolun gm arkadaşlar 1 tane item aldık oda warıor earing bozdurup bozdurp harcarız adalet yok
    yaaaa!!!!!!! neden Emc ye atmıorsunuz yada lufersona noldu yani böyle yaptınız 2 tane görünmez asas kazandı okadar asaslar kutuları alıp kaçtı 2 asas bütün dropları aldı
    ayrıca gordıona pathoss messengerin bossu olan yayında gördüğüm bossu attıysanız bana yazıklar olsun atmadınızzz ayrımcılık da yapıyorsunuz

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    nttgame saolsun mage ve warriorlar yüzünden kutu bile alamadım.bu gereksiz event yerine exp boss eventi yapın daha iyi.

Senior Member biskuvit's Avatar
    Nickname
    Killerduke
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Desperado
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Çok güzel bir etklinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler!
    The games we play are deadly, aren't they?

Senior Member
    Quote Originally Posted by biskuvit View Post
    Çok güzel bir etklinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler!
    2 df 1tk 1 hq 1 lupus kestik hepsi boş çıktı galiba nerede boş bos var onu kestik biz

becne çok güzel bir etkinlik oldu manes piyasası haddinden pahalı bir in 18 gb nedir başarılarınızın devamını dilerim

Senior Member Rhales's Avatar
    Bir oyuncumuz mageler, bir oyuncumuz asaslar, diğeri ise warriorlar göz açtırmadı demiş. Sanıyorum ki herkes kendi olmadığı sınıfın daha çok iş yaptığını düşünüyor.

Senior Member
    Hocam Bach bishop Duke lobo lupus samma gibi küçük herkesin kesebilecegi boslar emc/lufere felo isi ulti df TK hq gibi boslar da CZ ye atılsa ama aynı anlarda atılacak yoksa CZ dekileri kesip emc lufere geçer belli ekipler . Böylece bos eventten herkes faydalansa ve bos event bazıları için boş event olmaktan çıksa güzel olur

Quote Originally Posted by Rhales View Post
    Bir oyuncumuz mageler, bir oyuncumuz asaslar, diğeri ise warriorlar göz açtırmadı demiş. Sanıyorum ki herkes kendi olmadığı sınıfın daha çok iş yaptığını düşünüyor.
    Bu etkinlik her ırkın luferson ve elmorad gibi yerlerinde olsaydı herkez faydalanmazmıydı neden ronark land _? lütfen şunu açıklarmısınız çok merak edıorum
    2. Olarakda twich kanalı"nda izliyordum destana attığınız bossların yarısını gordıona Atmadınızzz...

İyi Olmak Kolaydır Zor olan Adil Olmaktır.En Mükemmel Adalet ise, Vicdandır...

Senior Member Nyyd's Avatar
    Nickname
    Nyyd
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Rhales View Post

Rhales Olympia Ardreama toplam 15 20 boss atmak nedir 50 kişiye Biz 4 bossu 4 dk içinde kesiyoruz. Hadi onuda geçtim 3 tane attilla lupus barkirra ve shauladan baska birşey atılmadı. Bach Duke bishop lesarth vs bunlar nerede ?
    Kusursuz olmakta bir kusurdur...!

Senior Member
    Gordiondaki human kalabalığı yüzünden bırak kutu almayı , bowla bile girmek mümkün olmadı , her event humanlara yarıyor gordionda

Tags for this Thread