Sanirim derdimi tam olarak anlatamadim. Yukarida da degindigim gibi, her yontemi denedim, buna guncellemeleri yapmak da dahil. Hatta bu konuyu hem forumda hem diger sitelerde o kadar cok arastirdim ki size burada bu hata ile ilgili onlarca farkli cozum onerisi sunabilirim. Ama benim soylemeye calistigim sey 3 senedir boyle bir hata almamistim. Ne guncelleme sorunu vardi, ne virus programini aktif disi birakma derdi vardi, ne ko klasorunu guvenli olarak gosterme sorunu vardi, ne dns ayarlarini degistirme derdiyle ugrasiyordum vs. vs. Yani bunlarin hicbirini yapmiyordum ve oyun sorunsuzca guzelce calisiyordu. Ayrica belirttigim gibi bu sorun son guncelleme ile birlikte sadece abd de oynayan oyunculari etkiledi, turkiyede bir sorun yoktu. Ve tekrar belirttigim gibi, gecen haftaki guncelleme ile birlikte bu sorun giderildi artik o hatayi almiyorum. Tum bu soylediklerim, bu durumun benim bilgisayarimdan kaynaklanmadigini ve oyunun guncellemeleri ile ilgili oldugunu gosteriyor. Burada benim anlatmaya calistigim, mevzu bahsi gecen sorunun sanki benim virus programimdan, ya da guncellemeleri yapmamamdan, kisacasi benden kaynaklandiginin soylenilmesi ve bir haftalik kullanamadigim premium saatlerini geri alamayisimdir.

Reply With Quote