Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

MAGIC BAG ve KAYBOLAN ITEMLER

MANES

Capiche

Olayi bugun charima girdigimde fark etmis bulunmaktayim. Bfde farm yapan bir okcu charim mevcut.Bankada 200 adet Sloth tasi birikince ekstradan magic bag almis bulunmaktayim. Son 3 gundur kastigimiz taslari icine atiyordum. Bugun charimi kontrol ettigimde taslarin cantadan silinmis oldugunu gordum. Charimin soyulmasi gibi bir durum soz konusu degil, soyacak kisi 70tas(2.5gb) alip gitmez diye dusunuyorum. Diger itemlerimde yerinde duruyor. Problem cantamin icindeki itemler durduk yere kaybolmasi. Konuyla ilgili charim uzerinde inceleme yapmanizi ve boyle bir bug problemiyle daha fazla magduriyet yasanmamasi icin konuyla ilgili gerekli onlemlerin alinmasini istemekteyim.

Senior Member akoml's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Merhaba,

Oyunda yük sınırı olan eşyaların (Bus, TS vb.) 200 adetten fazlasının karakterde Magic Bag (veya VIP Bölümü) ile de olsa taşınabilmesi mümkün değildir.

Bu işlemi VIP bölümü veya Magic Bag aracılığıyla taşımayı denediyseniz ne yazık ki yük dışında kalan eşyalar otomatik olarak silinir ve bu şekilde silinen eşyaların restorasyonu yapılamamaktadır.

Bu konu yapımcı firmaya bildirilmiş olup, oyun hatasını kullanmaya çalışan oyunculara herhangi bir telafi işlemi yapılmayacağını yeniden belirtmek isteriz.

Lütfen oyun içerisindeki talimatları ve bildirimleri dikkate alınız.

Junior Member
    Peki hersey iyi guzel de, bu talimatlar nerede yaziyor. Oyun icerisinde boyle bir talimat gormedim.Dersenizki forumda kurallar mevcut, ben oyuncuyum ve forumu okumak zorunda oldugumu dusunmuyorum. Boyle kurallarin yazili bir sekilde bize oyun icinde belirtilmis olmasi isterim. Konuyla ilgili talimatlaa nerden ulasabilirim?

Senior Member akoml's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Capiche61 View Post
    Peki hersey iyi guzel de, bu talimatlar nerede yaziyor. Oyun icerisinde boyle bir talimat gormedim.Dersenizki forumda kurallar mevcut, ben oyuncuyum ve forumu okumak zorunda oldugumu dusunmuyorum. Boyle kurallarin yazili bir sekilde bize oyun icinde belirtilmis olmasi isterim. Konuyla ilgili talimatlaa nerden ulasabilirim?
    Oyun içerisindeki güncellemeler ve gelişmeler hakkında detay ve bilgi sahibi olmak istiyorsanız, forumu takip etmelisiniz.

Bahsettiğimiz konu sabit bölümde mevcuttur. Lütfen güncellemeler ve gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak için, forumu takipte kalınız.

[Duyuru] 200 Adetten Fazla Depolanamayan Eşyalar Hakkında

Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Manes
    Race
    Karus
    magic bag gitsin eyvallah da adı bile VIP olan bölümde neden gidiyor adının hakkını veremiyor yazık olmuş

Junior Member
    Peki, 100k ok alabiliyoruz ustumuze. Neden bu oklar kaybolmuyor da, degerli esyalar kayboluyor. 200 limiti olan esyalarda boyle bir sikinti varsa 9999 olanlarda da ayni sikintinin olmasi gerekir. Oyuncu olarak benim forumu takip etme gibi bir sorumlulugum yok ve ayrica bu oyuna her ay dunya akdar para veren birisi olarak "Bu konu yapımcı firmaya bildirilmiş olup....." gibi bir acizane cevabi da kabul edecek degilim. Boyle bir hata mevcut ise neden urun halen satiliyor? Ve bu konuyla ilgili oyun icinde herhangi bir bildiri gormedim. Gecen hafta Kanat muhabbeti icin 5 gun boyunca yapilmadik bildirim kalmadi ve hemen arkasindan onlemi alindi. Benim 3-4 gunluk emegim bosa gidecek ve basit bir bahane ile mi avunacagim ?

Tags for this Thread