Ömcelikle herkese merhabalar arkadaşlar, bu sabah saat 07.00-08.00 saatleri arasında rosetta serverinde oynarken adlı kullanıcı knight online ekim ayı etkinliği adı altında bana bi pm attı. yönlendirdiği web sitesinden ntt game facebook adresine bağladığımda 192.52.242.121 ip adresli, *********/ adlı siteye yönlendirdi. o anki uyku ve dalgınlık ile siteye girdiğimde, kullanıcı adı girişi hatası verdi. otp kodu ile deneyin seçeneğine girdim ve aradan 1 dakika geçmeden olayı fark ettim. Ancak o anda oyunda elimde bulunan 2 adet +1 rebith shard ile inn hosteste bulunan 20 m parayı aldılar. Bu husus ile site yöneticileri ilgilenebilirse çok müteşekkir olurum, ayırca her ne kadar dalgın da olsam hatamdan dolayı bu durum başıma geldi ve sizin de bu konuda dikkatli olmanızı öneririm. Unutulmamalıdır ki bu sadece basit bir oyun, milyonlar da olsa milyarlar da olsa kimse kimseden üstün olmayacaktır. Nttgame oyun yönetimi bu karakter ile ilgili de bana bigli paylaşımında bulunursa kendisi hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan suç duyurusunda bulunacağım.
İyi sabahlar dilerim.

Reply With Quote
.