Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

adlı kullanıcı tarafından dolandırıldım

Ömcelikle herkese merhabalar arkadaşlar, bu sabah saat 07.00-08.00 saatleri arasında rosetta serverinde oynarken adlı kullanıcı knight online ekim ayı etkinliği adı altında bana bi pm attı. yönlendirdiği web sitesinden ntt game facebook adresine bağladığımda 192.52.242.121 ip adresli, *********/ adlı siteye yönlendirdi. o anki uyku ve dalgınlık ile siteye girdiğimde, kullanıcı adı girişi hatası verdi. otp kodu ile deneyin seçeneğine girdim ve aradan 1 dakika geçmeden olayı fark ettim. Ancak o anda oyunda elimde bulunan 2 adet +1 rebith shard ile inn hosteste bulunan 20 m parayı aldılar. Bu husus ile site yöneticileri ilgilenebilirse çok müteşekkir olurum, ayırca her ne kadar dalgın da olsam hatamdan dolayı bu durum başıma geldi ve sizin de bu konuda dikkatli olmanızı öneririm. Unutulmamalıdır ki bu sadece basit bir oyun, milyonlar da olsa milyarlar da olsa kimse kimseden üstün olmayacaktır. Nttgame oyun yönetimi bu karakter ile ilgili de bana bigli paylaşımında bulunursa kendisi hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan suç duyurusunda bulunacağım.

İyi sabahlar dilerim.
    Last edited by AlonsoPedroLopez; 10-03-2017 at 09:56 AM.

Game Master CluTaah's Avatar
    Nickname
    CluTaah
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    Merhaba,

Gerekli yasal işlemler için başvurularınızı yaptıktan sonra, ilgili makamlar bizden bu bilgileri talep etmektedir. Yani bilgi paylaşımı yapılabilmesi için önce sizin, gerekli başvuruları yapmanız gerekmektedir.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Senior Member
    Geçmiş olsun kardeşim aynı pm bana da geldi ama ben yemem .
    Bu konu hakkında adamla aramda geçen konuşmayı konu olarak açmaya çalıştım ancak,
    konuyu aç dediğimde forum bana bir hata verdi ben de vazgeçtim konuyu açmaktan.

Geçmiş olsun...

Junior Member
    Konuya ilişkin olarak yeni başlık açtım, Clu Taah Bey şu anda yazınızı görüyorum. Yeni konu ile bu konuyu isterseniz birleştirebilirsiniz. Pek yakın zamanda tarafınıza savcılık tarafından müzekkere ile bilgi talebi gelecektir. Kolay gelsin.

Junior Member
    pre_fhTA8r7y kadeş teşekkür ederim. Bir anlık dalgınlık ile oldu, ancak kendisini uyarıp hatasını düzeltmemi istememe rağmen ciddiye almadı. Dolayısıyla kendisi hakkında soruşturma talebinden başka çözüm yolu bırakmadı.

Tags for this Thread