Results 1 to 7 of 7

Allah ini seven bosslara drop atsin !!!

Öncelikle herkese selam ben oyunun boss kesim kısmında görev yapıyorum. DC preyse var boss desen var her şey okey yalnız o kutuya tıklayınca işler hiç hoş olmuyor. 7/24 boss kovalıyorum günde en az 10 boss kesiyorum ve aldıgım takılar belt of int, opal ring falan. Allah aşkına opal ring in neler verdigine bir bakın. O takı neden yapılmış yaklasık 2 gündür bunu düşünüyorum. Hadi o yine bişey attı okey gerisi boş hatta pot bile atmıyolar o kadar diyim. Arkadaşlar bunun şanssızlıkla da alakası yok yani ben ayda 200 boss falan kesiyorum gerçekten cok komik bi rakam elde edebiliyorum. DC premiz var ama hiçbir işe yaramıyor. Bu duruma acilen müdahale edilmeli. Saygılarımla..

şuan gayet iyi atılmasına gerek yok , hep aynı kişiler kesiyor zaten boss'u dün bir kere kesmeye kalktık arkadaşla koxper diye suçlandık , o taramacılar herkesin günahına giriyorlar hepsinin allah belasını versin , hakkım varsa haram olsun ama bu dünyada değil öbür dünyada yansınlar.

yok abi bak bunu yazdıktan sonra hemen hq tk kestim yine boş bone of troll attı bak yarım saate sq cıkıcak onuda yazıcam drobunu

Senior Member
    ellerim bom boss yüreğimde bir sızı

Senior Member lllpeacecitylll's Avatar
    Nickname
    peacecity
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    HonorableFamily
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Taratanlar yüzünden boss işi de maden işine dönecek. Bosslari komple kaldiracaklar

Senior Member Nyyd's Avatar
    Nickname
    Nyyd
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Bosslardan cıkan drop oranları gayet yeterli bir oranda oldugunu düşünüyorum.
    Kusursuz olmakta bir kusurdur...!

Senior Member T_8's Avatar
    Nickname
    T8
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Manes
    Race
    El-Morad
    bencede boslar eslant bolgesınden kaldırılmalı. haksız rekabet bunun üstüne birde tarama programlarına yapılamayan mudahaleler iyice bıktırmıştı. bırakmak iyi oldu.

Tags for this Thread