Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 111 to 120 of 164
    Junior Member
    Quote Originally Posted by MorganLeFY View Post
    ayrıca konu hakkında görüşüm ise. Rebirt sınırı yerine level sınırı artırılıp okçu, kurian, mage gibi czde warrior, assasian a göre zayıf kalan karakterlere güçlü skiller getirilebilir. Ne biliyim mageye 87 skili yürürken nova gibi veya okçuya 85 skili sabit 3k damage + %500 damage gibi şeyler gelebilir
    Vampiric Firemizi versiler, yürüyerek novada falan gözümüz yok .

Senior Member Yescoo2's Avatar
    Race
    El-Morad
    ben katılmıyorum 83/10 hali hazırda exp kasmaktan ( aylarca / senelerce ) zevk alan olmaz adam neden lvl kasar seviye yükselince itemlerini yapıp pk atmak için o yüzden gereksiz ama degişik aktiviteler getirilebilir heycan katmak amacı ile
    Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Tek TÜRKİYE !

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    reb10 gelecekse multi cliente izin verilmeli korekodaki gibi yoksa oyun oynamak gitgide zorlaşcak

Member
    Nickname
    AngeDeLaMorT
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    bu sistem gelebilir fakat stat point yerine ulaşılması gerekli olan 83/10'a ulaşıldığında yeni skillerin gelmesi daha iyi olur bence her jop için

Gelmemesi gerektiğini düşünüyorum...

Bana kalırsa, rebith sistemi hiç olmamalı. Level olarak gitmek daha mantıklı. Tıpkı 82, 83, 84, 85 gibi.

Yapımcı firma illa rebith sistemde kararlı ise, yeni slotlar getirmeli veya yaratıklardan gelen expi baya bir arttırmalı. Aynı zamanda yayıncı firma (nttgame) pus itemleri konusunda hatırı sayılır taviz vermeli. Aksi halde o kadar çok expi herkes kasamaz, uğraşamaz. Kolay değil pre al, genie al pot al zaman harca vs vs.. Her açıdan zor bir şey exp kasmak.

Member
    Nickname
    IITheAcilServisII
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Benim düşüncem oyuna yenilikten evvel bütün buglar hatalar sorunsuz olarak düzeltilmeli,bug namına bişey kalmamalı.ondan sonra yenilikler düşünülse daha iyi olur.

Junior Member
    Class
    Warrior
    Clan
    RegeneratioN
    Server
    US->Diez
    Race
    Karus
    Glemesi her bakımdan iyi olacağını düşünüyorum hem cz hem eslatnta bir çanlılık vereceği kesin millet attı kendini pazara az canlanın

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    gelmesi bir çok düşük seviye oyuncunun oyunu bırakmasına sebet olucak

Junior Member
    Bunlardan önce pazar tutma sorununu bir cozseniz sırf bu yüzden oyunu bıraktım