Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 164
    Gelmesin reb olayi sadece meleye yarayan sistem tek tarafli olacak seyler pk yi bozacak seyleri oyuna getirmeyin bu yuzden gelmesin.reb 20 getirin tormentle 6k yere vuran warrior bu sefer tek basina 3 party kessin

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    gelmesin abi bu oyunu level kasmak içinn oynamıyoruz mage team olarak oyunu bırakmayı düşünüyoruz eğerki gelirse

Banned
    Oyun içindeki karakterler arası orantısız güç güzenlenmeden gelmemeli, eskiden assaslar teklerdi mageleri şimdi warriorlar.

#DirenMage

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    exp seal gelsinde milyarlarca exp alayim 1 günde reb10 olurum ne güzel oyun demi
    olan ezige garibana olacak melee akacak herkes bakacak

bu yüzden kesinlikle gelmemeli
    Last edited by ZhuGeLiang; 08-11-2017 at 05:00 PM.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Reb10 gelmeli ancak Eslant haritası kesinlikle güncellenmeli ve KRKO'daki gibi mob ve slot bakımından daha zengin bir yer olmalı. İnsanlar sadece paramun slotlarına gebe kalmamalı veya slot sıkıntısı yaşamamalı.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member lHeartBurninq's Avatar
    Clan
    IncredibLe
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Reb10 gelmeli ancak Eslant haritası kesinlikle güncellenmeli ve KRKO'daki gibi mob ve slot bakımından daha zengin bir yer olmalı. İnsanlar sadece paramun slotlarına gebe kalmamalı veya slot sıkıntısı yaşamamalı.
    Aynen öyle.. Slotlar düzenlenmeden gelmemesi gerekiyor.

Senior Member _Metaroth_'s Avatar
    Nickname
    __metaroth__
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Nyarlathotep
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by DJNEMESİS View Post
    Rebirth 10'nun geleceği konusunda şubat ayından beri söylentiler dolaşıyordu.
    Fakat exp kasma konusunda sorunlar yaşanabilir. Slot sıkıntıları yaşanacaktır. Çünkü KOREKO'da hem eslanttaki slotlar fazla hem de exp seal ve rebirth premium mevcut.

Bilmeyenler için açıklamak gerekirse;
    Rebith Premium: Exp premiumun verdiği exp'i 2 katına çıkartıyor.

Exp seal ise oyunda ilgili exp seal simgesine tıkladığımızda açılan pencerede 1milyar exp görünüyordu sanırım ve kastığımız exp'ler orada birikiyor. İstenilen exp'e ulaşıldığında Power Up Store'den exp potu alınıyor ve exp potunu kasmış olduğumuz exp'leri pota doldurarak pazarda satılacak hâle dönüştürülüyor.
    Pazardan exp potu satın alınabildiğinden rebirth 10 kasmak daha kolay oluyor.

Konuyu özetleyecek olursak;
    Rebirth 10 gelecekse KOREKO'da olduğu gibi exp kasma işini kolaylaştıracak uygulamaların gerçekleşmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Rebirt 10 gelecekse,beraberinde bunlarda gelmeli.
    Be yourself no matter what they say

Senior Member karalama2001's Avatar
    Nickname
    MysteryHardStrokes
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Mysterious
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Katılıyorum.

Senior Member ISeIenaI's Avatar
    Nickname
    ISeIenaI
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Hiç katılmıyorum bu oyuna eklenecek en son şey reb10.Oyunu exp kasarak canlandırmak yerine pk haritalarına değişik güncellemeler yapmak daha mantıklı,çünkü ileriye dönük bir yatırım olur.Aksi takdirde elit kesim 1-2 ay genie ile kasacak değişen hiç bir şey yok.Mele oyuncuları daha güçlendirmenin hiç bir anlamı yok!

Senior Member Kemo112358's Avatar
    Quote Originally Posted by Ziooo View Post
    Priest Oyuncusu Olarak CZ'de Hp 14K ile Sınırlı Olduğu için Statü Hiçbir İşime Yaramicak İnt Belki Biraz Manamı Arttırabilir Fakat SC'siz Pk Atmadığımız için Bunun Pek Etkili Olucağını Düşünmüyorum Warrior ve Rogue Sınıfına Yarayan Bir Etkinlik Oldu STR'ler ve DEX'ler Arttırılabilir 83/10 Olması Yerine 83/5 Değilde 85/5 Şeklinde Olsa ve Yeni Skil Eklense Tabi Bu Çok Aşırı Yazılım Gerektiren Bir Durum Öncelikle Fikir Olması Gerekmekte Mesela Şey Olabilir Priest Olarak Konuşacagım Kendim Buffer Oynuyorum 70 Buf 3 Sprit 60 heal Master 15 Veriyorum Bu Mele Parti için 85/5 Olsa 4 veya 5 Skill Point Daha Arttırılsa işte O Zaman Oyun Daha Fazla Karmaşık olur ve daha fazla zevk verir.Unutmayın Kolay Gelen Hiçbirşey Zevk Vermez O Yüzden Rebirt 10 Yerine 2 LV Daha Yükseltilse Emin Olun KnightOnline Tarih Atlar.
    katılıyorum
    zaten 14k neden sınır onu da anlamış değilim