yakın zamanda birleşiceğine inanıyorum içimden 1 ses diyor
yakın zamanda birleşiceğine inanıyorum içimden 1 ses diyor
@rhales bu yoruma cevp atsa cok sevinirim benim önceki konumda bana olympia cok iyi durumda demişti 2 ay bile olmadı simdi hale bak
Diğer konulara baktığımda moderatör arkadaşlar cevap vermekte ama bu konu için hala bir cevap sunmamaktalar.
Beklemeye devam ediyoruz, sanırım sabretmemizi istiyolar fakat pek sabrınız kalmadı..
Bir cevap verilirse ihya olabiliriz diye düşünüyorum.
Daha öncede yazdım yakın zamanda server birleşimi olmayacaktır. Yeni server geleceği çok aşikar ve server gelmeden hareket etmezler Olympia Akara birleşimi olduktan sonra yeni server gelince Manes bu sefer hayalet server olacak o zaman bir daha mı birleşim yapılcak, biraz mantıklı düşünün eyvallah bu birleşim olacak mecbur olacak ama ne yeri nede zamanı.
Yeni server geldikten sonra çok büyük ihtimal Manes'te birleşim ister ve o zaman Olympia-Akara-Manes birleşimi olur herkes rahat eder. Emin olun zaten şuan Akara ile Olympia birleşimi asla yeterli olmaz toplasan şuan 20 clan varsa akarada 10 tanesi birleşime katılmayacaktır yine server boş olacaktır. Uzun lafın kısası yakın tarihte birleşim beklemeyin tabi ki boş serverda beklemek can sıkar ama beklemekten başka yapacak bir şey yok
Konu günceldir hala bir cevap alamadık.
Akara ile olympia ölü ruhlar ormanı gibi![]()