Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Post Destan Sunucusundaki Hesabım Çalındı Acill Yardım Edin Ntt Yetkilileri

Çalan kişi kimse msn bilgilerini değişmiş ve NTTGAME den yanıt geldi Hesap Çalınması formu geldi tamam güzel anladıkda size bahsettiğim Hesap çalındı ve bu Formu Doldurmam Eksik Kalacak Çünkü kayıt tarihi 2015 ama Ay ve Gün hatırlamıyorum 2 sene geçtiği için ben bu Karakterimin MSN'İni dahi hatırlamıyorum. Bunun İçinde NTT GAME Yetkililerinden KNİGHT ONLİNE Müşterisi Oyuncusu Olarak Yardım istiyorum değerli NTT GAME YETKİLİLERİ CHARIMIN HATIRLADIĞIM BİLGİLERİ TEKRAR VERİYORUM . Sunucu'Destan PM:SummerLife Jop:Warrior Irk Karus ID:Sekolokko06 SİFRE:Sekobeko0634 char OTP'SİZ di. Sizden rica ediyorum GM BEY'LER LÜTFEN CRACTERİMİ GERİ ALIN şimdiden teşekkür ederim iyi ki varsınız...

:d :d

Junior Member
    Gülebilirsin normal de her insanın başına gelebilir unutkanlık çok kötü bişey

Senior Member biskuvit's Avatar
    Nickname
    Killerduke
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Desperado
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Merhaba

Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. Lütfen [email protected] adresinden bilet gönderiniz. Bilet gönderebilmeniz için hesabınızda en az 1 Npoint olması gerekmektedir.

Mevcut karakterinize erişim sağlayamıyorsanız, Npoint bulunan başka bir hesabınızdan bilet göndererek iletişime geçebilirsiniz.
    The games we play are deadly, aren't they?

Junior Member
    moderatörler de bi konuyu okusa iyidi biskuvit bilet gönderdim npoint de var sorunu yukarıda yazdım zaten okumuyor musunuz ?

Senior Member biskuvit's Avatar
    Nickname
    Killerduke
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Desperado
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Bluvish06 View Post
    moderatörler de bi konuyu okusa iyidi biskuvit bilet gönderdim npoint de var sorunu yukarıda yazdım zaten okumuyor musunuz ?
    Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. Lütfen biletinize yanıt gelene kadar sabırla bekleyiniz.
    The games we play are deadly, aren't they?

Tags for this Thread