Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
    Junior Member
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad

Telefon numarası değişti ve AnyOtp kodu sıfırlanamıyor

Merhaba Arkadaşlar
    4 5 ay önce oyunu bıraktım şimdi geri başlamak istiyorum ama telefon numaram değiştiği için
    ve elimde eski otp kodu ve şifresi olmadığı için oyuna giriş yapamıyorum
    otp nin sitesine giriş yapıp numaramı değiştirmek istiyordum ama uzun zamandır giriş yapmadığım için benden ya tek kullanımlık kod istiyor
    yada telefona kod göndermek istiyor. kayıtlı telefon numarasını kapattığım için yani kullanım dışı olduğu için kodu da alamıyorum. oyundaki bilgilerimide güncelleyemiyorum bu konuda yardımcı olabilecek kimse varsa şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

Senior Member akoml's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Merhaba,

Durumunuz ile ilgili destek ekibine http://support.nttgame.com adresinden bilet göndermeniz gerekmektedir. Sisteme girdiğinizde, Bilet Gönder - ICS/OTP sekmesinden durumunuzu kısa ve öz anlatan bir bilet gönderiniz.

Bilet gönderebilmeniz için, hesabınızda en az 1 Npoint bulunmalıdır. Hesabınızda Npoint yoksa, Npoint bulunan farklı bir hesaptan da bilet gönderme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bilet gönderme işleminde hata alırsanız, CTRL + F5 kombinasyonu ile çerezleri temizleyerek tekrar deneyiniz. Tekrar hata alırsanız, lütfen farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.

Junior Member
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by akoml View Post
    Merhaba,

Durumunuz ile ilgili destek ekibine http://support.nttgame.com adresinden bilet göndermeniz gerekmektedir. Sisteme girdiğinizde, Bilet Gönder - ICS/OTP sekmesinden durumunuzu kısa ve öz anlatan bir bilet gönderiniz.

Bilet gönderebilmeniz için, hesabınızda en az 1 Npoint bulunmalıdır. Hesabınızda Npoint yoksa, Npoint bulunan farklı bir hesaptan da bilet gönderme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bilet gönderme işleminde hata alırsanız, CTRL + F5 kombinasyonu ile çerezleri temizleyerek tekrar deneyiniz. Tekrar hata alırsanız, lütfen farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.
    bilet gönderdim biletime cevap ta geldi ama istenilen bilgileri veremiyorum günlük bilet limitinizi doldurduğunuz için cevap veremezsiniz diye uyarı alıyorum.
    mail olarak gönderebileceğim herhangi bir adres vs varsa orayada gönderebilirim

Game Master Patheoz's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Selamlar, hesabınızda yapılacak değişiklikler için sizden istenen bilgileri destek bileti haricinde herhangi bir yerden gönderme imkanınız bulunmuyor. Biletinize gelecek cevabı beklemelisiniz.

Junior Member
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    biletime cevap geldi ama ben cevap yazamıyorum. cevap ekle butonuna tıklayamıyorum. yani cevap ekle butonu pasif

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by TheAnarshistAllah View Post
    biletime cevap geldi ama ben cevap yazamıyorum. cevap ekle butonuna tıklayamıyorum. yani cevap ekle butonu pasif
    Tarayıcı açıkken CTRL + Shift + R kombinasyonunu kullanarak çerezleri temizledikten sonra tekrar dener misiniz?

Junior Member
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    Tarayıcı açıkken CTRL + Shift + R kombinasyonunu kullanarak çerezleri temizledikten sonra tekrar dener misiniz?
    yok işe yaramadı hala pasif. 3 4 tane farklı tarayıcıdan denedim hala pasif aynı işlemleri farklı tarayıcılardanda denedım yine olmuyor

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    yok işe yaramadı hala pasif. 3 4 tane farklı tarayıcıdan denedim hala pasif aynı işlemleri farklı tarayıcılardanda denedım yine olmuyor
    Yaşadığınız sorun ile test sırasında ben de karşılaştım ancak bilet sayfası açıkken CTRL + Shift + R kombinasyonunu uyguladım ve çerezleri temizledikten sonra Cevap Ekle butonuna bastığımda cevap bölümü açıldı.

Junior Member
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    Yaşadığınız sorun ile test sırasında ben de karşılaştım ancak bilet sayfası açıkken CTRL + Shift + R kombinasyonunu uyguladım ve çerezleri temizledikten sonra Cevap Ekle butonuna bastığımda cevap bölümü açıldı.
    hangi tarayıcıyı kullandığınızı öğrenebilir miyim? mozilla chrome microsoft edge int explorer bunlarda işe yaramadı

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    hangi tarayıcıyı kullandığınızı öğrenebilir miyim? mozilla chrome microsoft edge int explorer bunlarda işe yaramadı
    Google Chrome ile bahsettiğim adımları uyguladım ve testi sizin biletinizde yapıyorum, lütfen tekrar söylediğim adımları deneyip geri dönüş yapar mısın?

Tags for this Thread