Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26
    Senior Member Batuhann31's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    BuyukSeLÇukLuDevleti
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad

Exclamation Ron's helmet +8 in hikayesi DESTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEPİNİZE MERHABA ARKADAŞLAR ŞU OYUNDAN GERÇEKTEN SOGUDUM ALT F4 ÇEKTİM BİRAZDA GİRMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ŞUANDA MORALİM ALT ÜST OLMUŞ DURUMDA BİZ HERGÜN EZİYET ÇEKİP 70 QEUST GÖREVİ YAPIYORUZ ORDAN GELEN BİR TANE TAŞI GÜNLERCE BİRİKTİRİP RON'S ALIYORUZ BU RON'S LARI BASIYORUZ BENDE RON'S HELMET İMİ ALDIM +7 YE BASTIM SONRA TRİNA İLE +8 E BASTIM GEÇTİ. GİTTİM +8 WOOD STAF ALDIM YAKTIM ÜSTÜNE DOGRU KAGIT İLE HP BASTIM İTEM YANDI. SÖLESENİZE BANA LÜTFEN HP BASARKENDEMİ TRİNA ALICAZ BU NE SAÇMALIKTIR BU NE DÜZENDİR DÜŞÜNSENİZE ADAM +9 KROWAZ ASAS BASTI DÜN DEX BASARKEN YANDI BÖLE BİR SAÇMALIK BEN HAYATIMDA GÖRMEDİM YA
    https://youtu.be/7mPblvh2qAg
    https://youtu.be/PKVf_m6C7I0

ve BEKLENEN SONUÇ +1 RON'S HP BASARKEN YANDI KANITI AŞAGIDA TİCKET ATTIGIMDA CEVAP VEREN GM LER İTEMLERİNİZİ + SI DÜŞÜKKEN ÖZELLİK EKLEYİN DEMİŞTİ +1 KEN EKLEDİK YİNEDE YANDI OYUNDA ADALET NEREDE ACABA HP BASARKEN TRİNA KULLANMAK ŞARTMI OLACAK ?
    https://youtu.be/ypHm2EFKJ74
    Last edited by Batuhann31; 07-13-2017 at 09:44 PM.

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Merhaba,
    Geçmiş olsun az da olsa yanma ihtimali var. Ben genelde bu tarz str, hp ve posion gibi işlemleri +5-6-7 seviyesindeyken yapıyorum, bu tarz olayları görünce insan üzülmüyor değil.
    Last edited by IBlackWicked; 07-13-2017 at 11:04 PM.

Class
    KO -> Mage
    Clan
    BuyukSeLÇukLuDevleti
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    +5 +6 +7 iken itemin +8 olacagini nerden bilebiliriz ki bir sürü emek veriyoruz saçmalik üzerine saçmalik trina ilemi hp basalim ne yapalim oyun ne istiyor bizden ...!

Senior Member _Metaroth_'s Avatar
    Nickname
    __metaroth__
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Nyarlathotep
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Kardeş sendeki şansda çöldeki bahtsiz bedevide yok , geçmiş olsun
    Be yourself no matter what they say

Class
    KO -> Mage
    Clan
    BuyukSeLÇukLuDevleti
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by _Metaroth_ View Post
    Kardeş sendeki şansda çöldeki bahtsiz bedevide yok , geçmiş olsun
    Bu Şanssızlıktan çok oyunun bi hatası olarak görüyorum zaten + basmada yanıyor üstüne bide hp basarken yanarmı ya bide yakmalık attım önünden saçmalık + saçmalık

Senior Member MrRob0t's Avatar
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Batuhann31 View Post
    Bu Şanssızlıktan çok oyunun bi hatası olarak görüyorum zaten + basmada yanıyor üstüne bide hp basarken yanarmı ya bide yakmalık attım önünden saçmalık + saçmalık
    Eşyalarınıza ekstra özellik verdiğiniz her upgrade denemesinde eşyanızın yanma ihtimali bulunmaktadır. Bu durum yeni değildir, yıllardır bu şekildedir.

Game Master Maglorex's Avatar
    Nickname
    Maglorex
    Selamlar,

Güzel bir yükseltme işleminin ardından ek stat eklerken eşyanızın yanması çok üzücü olmuş.

Yükseltme sisteminde ek stat(bonus) basarken yanma ihtimali mevcut ayrıca anvilde işlem yapmadan önce yakmalık veya anvili ısıtma olarak tabir ettiğiniz olay tamamen bir şehir efsanesidir.

Umarım tekrar aynı şeyler başınıza gelmez bol şans.

Class
    KO -> Mage
    Clan
    BuyukSeLÇukLuDevleti
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Maglorex View Post
    Selamlar,

Güzel bir yükseltme işleminin ardından ek stat eklerken eşyanızın yanması çok üzücü olmuş.

Yükseltme sisteminde ek stat(bonus) basarken yanma ihtimali mevcut ayrıca anvilde işlem yapmadan önce yakmalık veya anvili ısıtma olarak tabir ettiğiniz olay tamamen bir şehir efsanesidir.

Umarım tekrar aynı şeyler başınıza gelmez bol şans.
    iyi söylemişsiniz stat basarken yanma ihtimali varda bu sizce çok saçma birşey degilmi ? yani sen itemini zaten basmak için bir defa riske atıyorsun hp basarken yanmaması lazım..

Senior Member
    Önden item yakmasan daha iyi olurmuş bence, item yandıktan hemen sonra hiç beklemeden bastığında yanma ihtimali düşük de olsa yanıyor. Çok başıma geldi benim de.

Senior Member BravoDude's Avatar
    Class
    KO -> Kurian
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Geçmiş olsun. Daha 1 kere bile yapmadım o görevi. Uğraşılmaz dediğim görevi kaç kere yapmışsın öyle.
    %1 yanma ihtimali var deniliyor ama bence item + sı artıkça yanma oranı da artmakta.
    +6 veya daha düşük itemler özellik eklerken hiç yanmadı daha. Tekrar yaparsan +6 olan itemlere ekle HP'yi. Yanarsa da yansın ilerde.

Tags for this Thread