Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
    Junior Member

Post Oyuna yeniden dönüş ve server seçimi ?

Herkese Merhabalar. Uzun Yıllardır Knight onlilne'ye ara vermiş biri olarak Tekrardan oyuna başlama kararı aldım. En son oynadıgım Dönemde Logos'ta oynuyordum Kısacası baya uzun bir zaman oldu.
    Hangi Servera başlamam gerektiği konusunda sizlerden ufak bilgiler rica edicem.
    Serverlardaki Maradon pazar durumu genel ıtem durumu, Exp slotları dolulugu , Pk 'daki aktif user sayıları gibi bilgiler.
    Bildiğiniz kadar fikrinizce yorumlarınızı bekliyorum Hangi Serveri secmeliyim ? İlginize Şimdiden Teşekkürler Herkese Hayırlı Ramazanlar iyi oyunlar....

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Selam,

Kısa bir süre önce iki adet sunucu açıldı; eski tip USKO' ya benzetilmeye çalışılmış.

Sunucu da Krovaz ve Utc gibi itemler bulunmamakta. Sunucuya giriş yapıp çevredeki karakterlerden detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca şunu da ekleyebilirim;

Ares sunucuda çok kalabalık olmakla beraber her saat aktivite bulunmaktadır.

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (7)
    Rosetta sunucusu hem cebine uygun gelicektir, hem pksından tad alacaksındır. Exp slotlarına geliceksek yakın zamanda human ırkına geçiş yaptım ve karus ırkına oranla exp slotları biraz daha dolu.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Tabikide rosetta

Junior Member
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Selam,

Kısa bir süre önce iki adet sunucu açıldı; eski tip USKO' ya benzetilmeye çalışılmış.

Sunucu da Krovaz ve Utc gibi itemler bulunmamakta. Sunucuya giriş yapıp çevredeki karakterlerden detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca şunu da ekleyebilirim;

Ares sunucuda çok kalabalık olmakla beraber her saat aktivite bulunmaktadır.
    Öncelikle İlgine ve cevabına teşekkür ederim. Bu serverlerin isimleri nedir bilgin varsa yazarsan sevınırım iyi aksamlar

Junior Member
    Quote Originally Posted by Qwar16 View Post
    Rosetta sunucusu hem cebine uygun gelicektir, hem pksından tad alacaksındır. Exp slotlarına geliceksek yakın zamanda human ırkına geçiş yaptım ve karus ırkına oranla exp slotları biraz daha dolu.
    İlgine ve cevabına teşekkür ederim degerlendiricem

Junior Member
    Quote Originally Posted by MasterOfMidgard View Post
    Tabikide rosetta
    İlgine ve cevaıbına teşekkür ederim değerlendiricem.

Senior Member karalama2001's Avatar
    Nickname
    MysteryHardStrokes
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Mysterious
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Rosetta başkan server süper oldu.

Senior Member Phoenix_AS's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    El-Morad
    Yeni açılan sunucular manes ve akara ayriyetten daha once acılmış olan olympia sunucusunda da krowaz utc etkinlikleri bulunmamaktadır canlılık olarak suan nerdeyse her sunucu canlıdır gönül rahatlığı ile baslayabilirsin ama oyuna direk baslarken cok nakit atamiycaksan yeni serverlarda baslamanı öneririm

Junior Member
    Quote Originally Posted by karalama2001 View Post
    Rosetta başkan server süper oldu.
    ilgine ve cevabına teşekkür ederim..

Tags for this Thread