Results 1 to 7 of 7

Exclamation Ant OTP Sorunu Acil

asıl hesabımla oynadıgım knight hesabına npoint yükleyecekdim fakat yanlıslıkla baska bi hesabıma girişş yaptım ve npointi ona yükledim neyse dedim ondaki itemleri 2.çara aktarır onunla oynarım otp yi kaldırdım tekrar kurdum 2.çara girmek için id ve authcode istiyedi otp den 2.hesaba giriş yapmak isterkende nttgame hesabımda giriş yapıyorum uzun sure girmedigim için kod falan istiyor telefona kodu gönderttim sonra gelen kodu yazdım tamam dedi sonra email kodu istiyor yazı yazma yerinin sağ tarafında ise send code var ona bastıgımız zaman code gonderildi gibi bi şey yazmıyor emailimede code gonderilmiyor ??? hesaba giremiyorum

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Sorun yaşadığınız kısmı hesap bilgileriniz görünmeyecek şekilde ekran görüntüsü ile paylaşabilir misiniz?
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Failed to send validation code. Please try again later.
    Error : Messages can only be requested 10 times per hour. Please try again later. Hatası Verdi Bu Seferde

Hala Bir Cevap Alamadım Ne Kadar Beklemeliyim Acaba Cevap Vermeniz Ve Hatanın Çözümü İçin

https://i.hizliresim.com/nW5qg5.png

Sorun Bu Buyrun Telefon Doğrulamasını Yaptım Şimdi Burası Geldi Send Code Basıyorum Fakat Hiç Bir Değişiklik Olmuyor Emaile Code De Gelmedi Napıcaz Bilmiyorum

Senior Member AlonsoPedroLopez's Avatar
    Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by BestOFGamerYoutube View Post
    https://i.hizliresim.com/nW5qg5.png

Sorun Bu Buyrun Telefon Doğrulamasını Yaptım Şimdi Burası Geldi Send Code Basıyorum Fakat Hiç Bir Değişiklik Olmuyor Emaile Code De Gelmedi Napıcaz Bilmiyorum
    Merhaba,

Lütfen Özel Mesajlar bölümünüzü kontrol eder misiniz ?

Konu kilit sorun çözülmüştür

Tags for this Thread