Çoğumuzun bildiği üzere serverlarda büyük derecede düşüş yaşanmakta.Bunun sebebide oyuna başlamak konusunda güvensizliğimizi belli ediyor.Resim olarak göstermek gerekirse ;
Durum bu henüz güvenipte başlayabileceğimiz bir server dahi yok biz bu oyunda 1 2 aylık oyuncular değiliz yıllarımızı,hayatlarımızı,ailemizi,meslek hayatımızı,okul hayatımızı,cebimizdeki parayı hiçe sayıp biraz olsun zevk almak uğruna harcadığımız şu oyunda siz yetkililerinde birşeyler yapmasını istiyoruz.Oyundaki koxper macro vs. hepsi aynı düzeyde devam etmekte adamlar rahatlıkla kullanıp bizim bütün hevesimizi kırmayı başarabiliyorlar.Serverların yoğunluğundan belli oluyor ki artık son raddeye gelmiş oyuncular ve durumun farkında olmayan playerlar bu serverlarda yoğunluk gösteriyor.Gerçek knight online aşkı olan oyuncular ise hala dört gözle şu oyuna artık bir el atmanızı istiyor.Bir çok forumda tartışma bölümlerinde gözlemlerim sonucu bir çoğu artan PUS FİYATLARI,konusunda çok şikayetçi şu durumda nerden baksanız oyun içerisinde en az 20 tl yatırmadan adım atmak mümkün değil ki öyle de zaten knight online bir ticarethanedir.Zevkini almak isteyenler bu oyunda sanal ticaretini yaparlar siz bu durumda bile sürekli para yatırma konusunda ısrarcısınız.Hani nerde knight online oyununun ücretsiz kılındığı nokta ? Ben açıkça fikirlerimi ortaya sunmak isterim sizlerin de görüşlerinizi bildirmenizi rica ediyorum yaklaşık 15 yıllık knight online serüvenini batırmak üzeresiniz bilginiz olsun.
Tamamen sana katılıyorum.Oyuna yeni kimse başlamıyor.Trade olayının parayla olduğunu gören kaçıyor.Eski yayıncı firmanın sattığı +10 itemleri gören kaçıyor.NPT karakter ve clanlar ( eskiden kalma hala tonla mevcut operayonlara rağmen ) kaçıyor.Saçma sapan forum moderatörlerini gören kaçıyor.Etkinlik ve yenilikten mahrum oyunu gören kaçıyor.Dragon boxu , monster staffları gören kaçıyor.
Oyunun aşırı derece kolay olması , paranın çok dönmesi oyundan soğutan sebepler , knight online sona doğru yaklaşıyor.
Firmanın para kazanmasına kimsenin bir şey dediği yok. Ama oyuncuları aşağılar şekilde sırf para yatırmalarını zorunlu hale getirmek için server kanallarını birleştirmek,pazarı paralı yapmak,pusların uçuk fiyat olması gerçek knight online severlerin canını sıkıyor. Diyelim ki para yatırdın 300 500 her neyse hakkını alabiliyor musun ? HAYIR ! Böyle sorumsuz bir firma sorumsuz yöneticiler oyunun sürekli alt yapı arızası vermesi etkinliklerin çocuk oyuncağı gibi olması oyuncuların kaçmasına yenilerin ise gelmemesine sebep oluyor. Firmada biraz ticaretten bu işlerden anlayan birisi olsa oyuncuya değer verilmesi gerektiğini EN BÜYÜK REKLAMIN OYUNU SEVEN OYUNCULAR olduğunu bilir. Tvde her kanala reklamda versen oyuncular kadar iyi reklam yapamazsın. Arkadaşları eşi dostu ile başlayanlar kadar etkili olamazsın. Böyle güzel bir mmorpg oyunun böyle güzel oyuncuları kayıp etmesinin tek sebebi işe yaramaz firmaların bu oyuna ağ atmasıdır. Umarım iyi bir firma oyunu satın alır bizde bu kötü firmaların kötü politikalarından kurtuluruz. Saygılar.