merhabalar diez serverinde kullanmış oldugum Sadlady giriş ismiyle oynamış oldugum hesabıma giriş yapamıyorum bilgisayarıma format attıgım için otp programı bilgisayarımdan gitti ve 1 npoints oldugu için otp programını kapatamıyorum yada sıfırlayamıyorum oyunun sitesi üzerinden giriş yapmakda otp ayarım kapalı oldugu için siteye giriş yapabiliyorum ama npoints satırına tıkladıgımda ana sayfaya tekrar gönderiyor işlem yapamıyorum yada herhangi bir şekilde cash yüklemesi yapamıyorum internet explorer google chrome de denedim sonuç aynı internet kafede arkadaşımın bilgisayarındada bu hesapda sorun var başka bir hesapda giriş yapmayı denedigimde o hesapda sorun olmuyor Hesap Durumu
Aktif 2 tane ticket attım ama kimse ilgilenmedi forumda 2 ayrı yere yazdım ilgilenen olmadı facebook sayfasından yazdım yada destek sayfasında ödeme sorunları sayfasına yazdım kimse zahmet edip bakmadı forumdaki 2 adminede bu sorunumu mesaj attım ama dönüş yaparlarmı yoksa ne olacak bu durum bişey söylesenizde bilsek başımıza bela ettiniz bu otp olayını birde mahallenin kabadayısı gibi ne yapmak istesek her seferinde 5 cash haraç kesiyor bıkdırdı bu durum

Reply With Quote