Results 1 to 3 of 3

Angry Karaktersizliğin dolandırıcılığın son noktası..!

Oyunda isimli bi şahıs pm atarak etkinlik olduğunu ve bu etkinlikten ne kazandığımı sordu bende herhangi bi etkinlikten haberim olmadığını söyledim. Ardından bana nttgame resmi sitesine girip facebook sayfasına ulaşarak duvar kapak fotoğrafı altındaki #1mayısnttgameetkinligi hashtaglı yazıya tıklayıp ordaki sahte facebook sayfasına girip oluşturdukları sahte siteye ulaşarak giriş yapıp hesabımı çalmaya calıştıklarını anladığım an adama direk küfür edip yol verdim. İşin garibi de haklı olan ben olduğum halde dolandırıcı arkadaş küfür ettiğim için beni forumda ifşa edip ban attıracağı konusunda tehditler savurdu. Velhasıl bu şerefsizler birçok kişinin hesabını çaldılar ve bana karşı da bu teşebbüste bulundular. Pm attığı zamanki fotoğrafı alamadım cünkü sinirden denen adamın pm sini kapattım fakat ardından sahte kurdukları facebook sayfası uzerinden yazdığımda da ağır hakaretler işittim.

şimdi de bana yazdıklarını sizinle paylaşıyorum

Ben emniyet genel müdürlüğü resmi sitesinden bu şahısları sikayet ettim sizden ricam lütfen bu işe dur demeleri için sizde bunları şikayet edin.
    Last edited by Daeso; 05-12-2017 at 04:34 PM. Reason: Forum Kuralları Madde 13 ve 14

Senior Member
    Merhaba,
    Duyarlılığınız için teşekkürler. Bu gibi durumlarda ilgili konuşmaları tarafımıza Cheat Reports bölümü üzerinden iletirseniz bu hesaplar hakkında gerekli işlemler uygulanacaktır.
    Sahte web sitelerine karşı sürekli olarak uyarılar yapıyoruz, bu konu vesilesiyle tekrar hatırlatalım:
    Sahte Web Sayfaları: HESABINIZI ONAYLAYINIZ!

Not: Dolandırıcılık amaçlı açılan sosyal medya sayfaları ve bu tarz yorumlar hakkında düzenli olarak gerekli işlemler yapılıyor, fakat kısa süre içerisinde bu gibi eylemler tekrarlanabiliyor. Oyuncuların bu konuda biraz daha dikkatli davranması ve resmi forumu takip etmesiyle bu gibi sorunlardan dolayı mağdur olma ihtimali de ortadan kalkmış olacaktır.
    Last edited by Daeso; 05-12-2017 at 04:40 PM.

ilginiz için teşekkür ederim fakat bu dolandırıcılar insanları dolandırdıkları yetmezmiş gibi bide pişkinlik yapıp küfütler hakaretler savuruyorlar ayrıca daha sonra bütün bu çaldıkları yanlarına kalıyor. lütfen bu insanları bulup gerekli yasal işlemleri uygulayın. facebook resmi sayfanız üzerinde yorum yaparak kendi sahte sayfalarını tanıttıkları yorumlar zaten duruyordu fakat suan bahsettiğim sahte facebook sayfasını korktukları için kapattılar. sizde bu kişilere zamanında mudehale ederek belki gerekli yasal işlemleri başlatabilirdiniz. rica ediyorum lütfen bugün bu yaşanan konunun üzerine düşün ciddi bir dolandırıcılık ortada.

Tags for this Thread