Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Angry Hesabim soyuldu yardim

Bugün saat gece 12 civarında yeni bronz pre almıştım birden dc verdi girerken ics hata verdi sıfırlamak istedim hebımda 250npoint varken 1npointe düştü. üzerimde 140m para +5reb 3 parca boot gloves ve robe parçası vardı elimde +7 scorching staff vardı. siteden 400 np cekip otp sıfırlayana kadar üzerimdekiler gitmişti. nasıl çözülebilir Destan serverinde saat 00.10 civarında oldu. o arada KingOfGasapp nickli oyuncuyla trade atan kim bulup itemi alamazmıyız ??

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/2 (30)
    Geçmiş olsun.

Destek Bileti gönderip yardım isteyebilirsiniz Forumda sadece acınızı paylaşabiliriz böyle bir durumda.

Destek Bölümü için buradan ulaşım sağlaya bilirsiniz.
    Destek Biletiniz den Bölüm seçimi yapamıyorsanız Ctrl+F5 ile Çerezlerin silinmesi ve Sayfa yenilenmesi ile gerekli Bölüme sıkıntınızı yazabilirsiniz.

Junior Member
    çok sıkıntılı bir durum yapılacak bir şey yok ki duruyor oyunda bas bas bağırıyorlar hesabınızı güvenceye alın diye

Junior Member
    güvenceye güvendik otp dediler ics dediler yaptık biraz para yatırdık suçsuz yere hapse girdik. sonra biraz daha para yatırdık item yaptık sonra kilitleyelim diye pre aldık anında soyulduk budamı tesadüf ? ben bıraktım sizinde başınız ağrımadan bırakın boşa giden bi uğraş ne yaparsanız yapın sonunda soyuluyosunuz amma site tarafından amma insan bilemem. aynı pc de başka hesabımda var neden onlarda soyulmuyorda sadece pre aldığım char soyuluyo ?

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/2 (30)
    bronz prem ile nasıl item kitliyorsunuz ?

Tags for this Thread