Hesabı çalınan ve ihlal edilen oyuncular hakkında önemli bilgilendirme
Sana yardımcı olmaya çalıyor Deniz_SailinG ve sen bu şekilde hitap edebiliyorsun . Gecmıs olsun demekden baska bı çare yok.
Öncelikle geçmiş olsun,
Forum üzerinden destek hizmeti verilememektedir. Destek sistemi üzerinden bilet gönderip güncelleme yapmadan gelecek cevabı beklemelisiniz.
İlgili konulara göz atabilirsiniz.
Destek sisteminin doğru kullanılması,
Kandırılır ya da dolandırılırsam ne olur? '' Hesabım soyuldu! '',
Hesabı Çalınan ve İhlal Edilen Oyuncular Hakkında Önemli Bilgilendirme,
Eşyaların nttgame nezdinde TL olarak karşılığı olmadığı için oyun içi eşyalara TL olarak değer biçmeniz doğru değildir.
Sabrınız ve anlayışınız için Teşekkürler.
2-3 Konu Asagida DevilOfAzuraTR42 Ape slotlarinda Macrolar Var Adamlar Tavan Yapmis Biz Oyun Kazansin Die Ugrasiyoruz Diyor Bu Konusunda İse Ape slotunda Exp Kasiyorduk Havadan Sudan Konusuyorduk Diyor 21gb Param Soyulldu Diyor Cok düşündürücü Sen Ava Giderken Avlanmissin Lafla Degil O peynir Gemisini Yürütmüsler Yüzmesini Bilmiyorsan Sorarlar Adama Neden Cıktin Agaca Diye 21 GB yi De oyun İci Mi Satin Aldin Pus tan Pus GB Satiyorda Bizim Mi Haberimiz YokOyun Kazansin Demissin Bizde GB Alalim Pustan Oyun Kazansin
Kardeşim sen ne diyon ya bu olay benim başıma gelmedii, arkadaşımın başına geldi bu konu hakkında olan bitenleri anlattım ben ya Local friend ım,bana yardımcı olurmusun dedi bende olan biteni buraya dökdüm ,benimde bu konu hakkında bilgim olmadıgı icin burdaki arkadaşlardan destek istedim cıkar bi yolu olup olmadığını varsada bu yolun nereye cıkacagını bilmem sucmu ,sen benim daha önceden paylaştıgım konuyu nerden nereye getirmişin ya yarası olan gocunur demekki senin bi yaran var onun kanamasını istemiyosun hiç merak etme ama sen o yaranı kanatmasını bilirim ben
Konu üzerinde ikili tartışmalara girmeyiniz.
İyi forumlar.