2 aydır "Manes" serverında iyi kötü eğleniyordum taki düne kadar.73 level Okçu kastım.Farm yapa yapa; Magic bag,genie, genie hammer, pre pot, DC pre tüm gerekenleri hazırlamışım gece Monster stone kastım ve sabahına girerim dedim.Sabah ilk MS ye girdim çift drop attı tam sevindim drobun birini aldım diğerini tıklayamadan DC oldum.Neyse dedim nasip 2. MS ye girdim MS ortasında "Failure" verdi MS den Maradona attı 10 -15 saniye geçti çat DC verdi ve tekrar giriş yapmak isterken 3. parti yazılımından "BAN" diyordu.Hayatımda ilk defa ban yemiş oldum.Serverın başından sonuna kadar hiç bir illegal program kullanmadım kimsenin tavuğuna kışt demedim kendi halimde bir oyuncuydum.Hemen ticket attım 2 gündür cevap bekliyorum acaba dedim Xigncode PC de bişey mi yakaladı acaba diye düşündüm ama 2 aydır tertemiz oynarken neden şimdi.Neyse ticket ın gelen cevabına göre post güncelleyeceğim ortada haksız bir ban olduğunu düşünüyorum düşünmüyorum hatta haksız bir ban var.Üç beş kuruşunda değilim hesapta 15gb toplasan yoktur ama 79 level priest oynadım 1 ay ortada emek var (Allah belamı verseydi de Açmasaydım okçuyu dedim içimden-nitekim verdi de Okçuysan legal bile olsan GM nin kötü gününe gelirsen acımaz banı yersin) Neyse dostlar Ben haksızlığa gelemiyorum ve sonuna kadar kendimi savunurum savunacağm da -Saygılar iyi oyunlar.
Postu okumadın galiba ticket attığımı söyledim ayrıca gereksiz ban atmıyor değiller gayette güzel haksız ban mevcut şuan buranın resmi bir yer olmadığını da biliyorum sadece durumumu duyurabildiğim kadar yere duyurmak istedim.