Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
    Daha açmıl olduğum ilk konu ve ilk mesaja birinin gelip de ''bundan sonra açacağınız konular spam niteliği taşıyacaktır ve hesabınız ceza alacaktır'' gibi bir uyarıda bulunmasının ne gereği var ve bu neye dayanarak söyleniyor bunu lütfen söyler misiniz acaba?

Junior Member
    ben arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.oyunda haklı olarak ban yiyen birçok insan var oda doğru suçlu olupta bir şey yapmadım diyen ve suçsuz olup ban yiyen insan sayısı bir okadar.oyunu uzun bir süre önce bıraktım yani bıraktım derken ban yedikten sonra bıraktım hesabımın banlanma sebebi kimilerine göre çok haklı gelebilir benim için çok saçma pazar yaparak item yaptığım charıma aldığım bir item çalıntıymış ee bu yüzden ban yedim ticket attım uğraştım 2 3 yıl bunun savaşını verdim sonuç hüsran .ticketlere verilen cevapların hepsinde savundukları tezi çürüttüm ama nafile sonuç suan konuda arkadaşın belirrtiği durumdan 1 adım bile öte değil birileri birileri soymuş iş bitmiş çalınan adamın canı yanmış çalan satmış parayı uçurmuş ama başarılı ekibimiz ben gibi bu arkadaş gibi ve daha birçok mağdur olan insanları banlayıp iş yapmışlar.keşke suç durumu muallakta olan insanlar direk banlanmasa her suçun farklı bir cezası olsa . eklerimizin 1 kalemde harcanmasında parmağı olan kim varsa ben hakkımı helal etmiyorum arkadaşa da geçmiş olsun diyorum umarım yanlışlık var ise düzeltilir.

Senior Member OWPW's Avatar
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ispiyoncu View Post
    Daha açmıl olduğum ilk konu ve ilk mesaja birinin gelip de ''bundan sonra açacağınız konular spam niteliği taşıyacaktır ve hesabınız ceza alacaktır'' gibi bir uyarıda bulunmasının ne gereği var ve bu neye dayanarak söyleniyor bunu lütfen söyler misiniz acaba?
    bunu okumadın mı?
    Merhaba,

11 yıldır oyun oynamanız, hesabınızın illegal bir aktiviteden dolayı ceza almayacağı anlamına gelmemektedir. Bilgisayarınıza format atarak temiz oyun hayatınıza devam edebilirsiniz.
    Hesabınız ile ilgili nihai karar, gerekli kontrollerin ardından tarafınıza bilet sistemi üzerinden verilmiştir. Detaylı bir bilgi için tekrardan destek ekibi ile iletişim kurabilirsiniz.

Bu konuda açacağınız spam niteliğindeki konular hesabızın ceza almasına neden olacaktır, lütfen bu tür eylemlerden uzak durunuz.

İyi forumlar!

10001111011

Quote Originally Posted by OWPW View Post
    bunu okumadın mı?
    sen ne gereksiz bir insansın? bunu sana defalarca söylediler hala her mesajın altına saçmalamaya devam ediyorsun. Ben okudum. Sen okudun mu? Okumadıysan tekrar oku. Okuduğunu sanıyorsan tekrar oku, okuyup anladığını sanıyorsan 100 kere daha oku. Ve beni kendinle daha fazla muhatap etmeye zorlama.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Forumda ikili diyalog ve polemik oluşturacak tartışmalardan uzak durunuz. Alt alta post göndermeyiniz, aklınıza sonradan bir şey gelirse konunuzu editleyerek ekleme yapabilirsiniz.

Forumda ısrarcı olmanız, sürekli konu açmanız size hesap desteği verilmesini sağlamaz. Lütfen hesap durumlarınız için destek ile irtibata geçiniz.

Senior Member OWPW's Avatar
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ispiyoncu View Post
    sen ne gereksiz bir insansın? bunu sana defalarca söylediler hala her mesajın altına saçmalamaya devam ediyorsun. Ben okudum. Sen okudun mu? Okumadıysan tekrar oku. Okuduğunu sanıyorsan tekrar oku, okuyup anladığını sanıyorsan 100 kere daha oku. Ve beni kendinle daha fazla muhatap etmeye zorlama.
    diyorsunki yani, sana ne kadar desekte kullanıcı olsun görevli olsun, senin kafana girmiyor. İllâki hesabın süresiz kapatılması gerekli.
    "anlayan kişi" laf atmaya çalışacağına yaptığın hatayı anla

10001111011

Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Forumda ikili diyalog ve polemik oluşturacak tartışmalardan uzak durunuz. Alt alta post göndermeyiniz, aklınıza sonradan bir şey gelirse konunuzu editleyerek ekleme yapabilirsiniz.

Forumda ısrarcı olmanız, sürekli konu açmanız size hesap desteği verilmesini sağlamaz. Lütfen hesap durumlarınız için destek ile irtibata geçiniz.
    Scroplion bir konumun altına inceleyeceğim diye yorum bırakmıştınız ancak onunla ilgili sizden dönüş alamadım. Hangi destekle irtibata geçeyim. Ticket gönderdim forum yöneticilerine ulaşın onlar çözsün diyorlar. (Forum kullanma konusunda çok da bilgi sahibi değilim, problemim çözüldüğünde zaten defolup gideceğim, yani ne kadar çabuk yanıtlarsanız o kadar erken gitmiş olacağım)

Tags for this Thread