ne alakası var...bence bu da cocugu elma sekerı ıle kandırmak gıbı bır durum... yanı xıngcode bılgısayar da 3.partı yazılım var mı gorebılıyor ama dosyaları goremıyor... pardon benım bılgısayarıma baglanma hakkını xıngcode a kım verıyor?? xıngcode kendı serverına 3.partı bır yazılım baglanıyor mu kontrol etsın?? yok oyle olmaz oyle cok zor... kolayı var oyle dumduz kosalım al senı bannladım senı hapıse attım senı hapıse attım... saga sola vura vura gecelım... ben de dıyorum kı bak kullandım... ama su tarıhten sonra kullanmadım... kaldı kı bununla beraber bılgısayarım da bulunan hangı dosya nttgame ı alakadar eder?? yanı o halde evınde bıcak bulunan herkese devlet de katıl desın.. ya da suca meyili var desın?? bu kadar sacma bırsey olabılır mı?? kul-lan-ma-dım arkadas... bana bu hapısı atan gm cıksın desın kı sundan attım hapısı... ya cıksın desın...kanıt da demıyorum...sundan attım desın...yanı koxp vb mantıkla calısan bırcok program var... ve baska oyunlar da yasal olarak gecerlı olan... yanı bu nasıl bır zıhnıyettır??

Reply With Quote