Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 46

Angry Rezilliğin Daniskası ve GM lere İddaa

Evet arakadaşlar oyuna dönmek ne kadar mantıksızmış bugün anladım... burada bu akşam bu cümleleri yazacağım ve bu akşamdan sonra oyundan ayrılıyorum.... ama forumu takip edeceğim... bakalım benim kadar cesaretli bir tane gm moderatör çıkacak mı forumdan.... ben açık açık yazacağım...

bundan yaklaşık 1 hafta önce charım hapise düştü... charımın hapise düşmesi ile ilgili 1 tane bile ticketım var mı incelenip cevap verilebilir...atmadım çünkü neden hapise düştüğünü biliyorum... charımın hapise düşmesi benim suçum... evet lwl kasmak için program kullandım.. bakın açık açık kendi ağzımla söylüyorum kul-lan-dım...bunun sonucunda da yetkililer tarafından hapise atıldım...buraya kadar zannedersem ki herhangi bir problem yok???peki ya bundan sonrası...bu arada hesapta dc pre de var(ayrıntı)

gelelim bundan sonrasına....benım oyunu oynamamın sebebi eski bir arkadaşımın tekrar oynayalım mı demesiydi..onun gazıyla döndük oyuna...hesabı hapısten cıkardım... dc pre var... 1 haftadır gunde 1 saat oyun oynuyorsam oynuyorum... o da kendım yarım saat 1 saat oynuyorum.. onun dısında arkadas gece gırerse 3-5 quest yapıp oyundan cıkıyoruz... bakın ben bazı seylerı yureklılıkle soyledım...sımdı sunu ıdda edıyorum ve soruyorum... ben bu hesabı hapısten cıkardıktan sonra 1 defa bıle program kullanmadım... zaten hesapla dedıgım gıbı arkadasımla quest yapıp exp kasarsak lwl alsın dıye yapıyoruz..farm bıle yapmadım hesapla...

hatta ve hatta bu aksam kı besıktas macından oncesıne kadar esantta 4-5 quest yapıp dedım kı ben macı ızleyecegım... eslantta c ye basıp bıraktım charı... char oyundayken bır baktım dc olmus... oyuna bır gırdım hapısteyım.... bu kadar buyuk bır sacmalık olamaz...

Simdi benim iddam sudur... en basta sayın @andrepaul olmak uzere butun gm ve moderatorler.....

benım hesabımla ılgılı (hapısten cıktıktan sonra) illegal neye bulastıgımın 1 tane kanıtını cıkartın ben forumda kı 10 tane oyuncuya swıtch pre alayım....

sız bu ıspatı cıkartamazsanız hesaplarınızı kapatıp gorevlerınızı bırakacak kadar cesaretlımısınız????

ben bugun genıe acmıs bır sekılde emc de bır sure takılırken etrafıma gelıp ks atma muhabbetını ulu orta yapan ınsanlarla bıle ugrasmıyorum.... sız kalkmıssınız hapıse atıyorsunuz...

alın bu da kanıtı..... http://i.hizliresim.com/O0Br8Q.jpg

ben soyleyeceklerımı soyledım... yanı bugunku olayı yasadıktan sonra gecen kı vıdeoyu paylasan arkadasların neden haksız oldugunu dusuneyım kı?? bana bunun ıcın acık bır cevap verın...

(bu arada bu adam programla para goturuyor dıye kufur edecek arkadaslar... bu not sızın ıcın.. kalkıpta ne +8 yakmalık da ne uruk blade ne uruk tron ne de oyle para edecek bırsey de 2 saat farm yapmıslıgım yoktur ılk hapıse dusmemden once bıle... gorev dısında hıcbırsey yapmadım)

Ben Acık Konusuyorum Sayın Yetkililer... Bakalım Sız de Acık Olabilecekmısınız?? Ya da Herzaman ki Gibi Esrarengiz Bir Şekilde Perde Arkasında Devam mı....

Senior Member Django60's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    hata sende hapse düşen charı unutman gerekiyor

Quote Originally Posted by Django60 View Post
    hata sende hapse düşen charı unutman gerekiyor
    ben de bır hata yok hocam... ben acık soyluyorum... ben ılk yaptıgım hatadan sonra zaten hapıse dustum... parasını verdım hapısten cıktım... ama ondan sonra da kesınlıkle bununla ılgılı bırsey yapmadım... bılgısayarım da dosya kalmıstır cerez kalmıstır o zaten kımseyı alakadar etmez... oyle sacma sey de olamaz... ona bakarsanız p.o.r.n.o. da suc... xingcode onları da yakalayıversin bır yandan yanı bu kadar sacma bırsey olamaz... ama dedıgım gıbı ben hapısten cıktıktan sonra hıcbır hata yapmadıgım konusunda ıddalıyım... ıddamı da yazdım oraya..bakalım bır tane yetkılı buna cevap verebılecek mı??

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Forumda sürekli yazıyoruz ama okumuyorsunuz sanırım. Kullandığınız programlardan bilgisayarınızı arındırmadığınız sürece hapse düşmeye devam edersiniz. 3. parti yazılımları bilgisayarınızdan temizleyecek kadar durum kötüyse işletim sisteminizi sıfırdan tekrar kurunuz.

Başta andrepaul yazmışsınız ama onun bu konularla bir ilgisi bulunmamaktadır.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member eskotu78's Avatar
    Nickname
    MakroHunTeR
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (13)
    Alacağın net cevap. Programı silsen dahi bilgisayarın da kalıntıları kalmış olabilir yazdığın konu da programı sildiğin ya da format attığın hakkın da bilgi de mevcut değil o kadar yazıp emek vermene sayğı duyuyorum ama sanırım boşuna yazmışsın.

Nickname
    MakroHunTeR
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (13)
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Selam,

Forumda sürekli yazıyoruz ama okumuyorsunuz sanırım. Kullandığınız programlardan bilgisayarınızı arındırmadığınız sürece hapse düşmeye devam edersiniz. 3. parti yazılımları bilgisayarınızdan temizleyecek kadar durum kötüyse işletim sisteminizi sıfırdan tekrar kurunuz.

Reis benden hızlısın onu anladım. Forumun baş tacısın

Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Selam,

kusura bakmayın da sunu bır acıklıga kavusturalım... temızlenıp temızlenmemesı durumu oyunu hıc alakadar etmez... yanı onemlı olan varolması degıl oyun sırasında varolmasıdır... o halde kalkıpta ıstenılen herkese bu koxper bu program kullanıyor bu macrocu damgası vurmak normal olmalı... bu buyuk bır sacmalık..

bununla beraber oyun ıcınde ıspatlanan görüntülenen kullandıgıma daır en kucuk bır ıspat varmıdır... az once bır arkadasın yazısında da belırttım.. ben ısım geregı autocad programı kullanıyorum... neyse kı kendı bılgısayarım da yok... sızın xingcode un autocad programı ıcınde bıle hıle algılayabılecegı neler var bılgınız var mı??? bu da su demek... sen oyunu oynama... programı sıl oyle oyna... ıs bılgısayarını ayrı oyun bılgısayarını ayrı kullan... kusura bakmayın da o kadar uzun boylu degıl... bu yuzden de oyun ıcerısınde kendıme ayrıcalık yaratacak bırsey kullanmadıgım surece kımseyı alakadar etmez bılgısayarım da ne bulundugu...

Nickname
    MakroHunTeR
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (13)
    Quote Originally Posted by WakabayashiKun View Post
    kusura bakmayın da sunu bır acıklıga kavusturalım... temızlenıp temızlenmemesı durumu oyunu hıc alakadar etmez... yanı onemlı olan varolması degıl oyun sırasında varolmasıdır... o halde kalkıpta ıstenılen herkese bu koxper bu program kullanıyor bu macrocu damgası vurmak normal olmalı... bu buyuk bır sacmalık..

bununla beraber oyun ıcınde ıspatlanan görüntülenen kullandıgıma daır en kucuk bır ıspat varmıdır... az once bır arkadasın yazısında da belırttım.. ben ısım geregı autocad programı kullanıyorum... neyse kı kendı bılgısayarım da yok... sızın xingcode un autocad programı ıcınde bıle hıle algılayabılecegı neler var bılgınız var mı??? bu da su demek... sen oyunu oynama... programı sıl oyle oyna... ıs bılgısayarını ayrı oyun bılgısayarını ayrı kullan... kusura bakmayın da o kadar uzun boylu degıl... bu yuzden de oyun ıcerısınde kendıme ayrıcalık yaratacak bırsey kullanmadıgım surece kımseyı alakadar etmez bılgısayarım da ne bulundugu...
    Cr.arklı yani orjinal olmayan yazılımları da algılar ve oyunu kapatır ve illegal yazılım hazrılamak için kullanılan programlar da ne amaçla kullanılırsa kullanılsın (iş/okul) X3 tarafından algılanabilir dahilinde belki de ceza almanıza da yol açabilir bunu da hem yetkililer hem diğer forum üyeleri ve ben de defalarca dile getirdim konuyu uzatmanız aleyhinize olacak o yüzden bence artık yazmayın.

Senior Member
    Kullanmamış olabilirsin pcnde kalıntı kalmış olabilir.Kalıntıları silmek meşakatli iş ve uzmanlık gerektirir.Ccelaner bile kalıntıları silemiyor hepsi regedit duruyor.
    Temiz bir format atıp hesap paylaşımıda yapma burada kimse sana yardımcı olmaz boşuna yorma kendini.
    Bide yazmışken bu xcode support bölümü mailere cevap vermiyor keyiflerine bakıyorlar.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Şimdi konuya kibarca yaklaştığım için çok açık yazmadım, elbette yıllarca bu işin içinde olan birisi olarak tablonun ne durumda olduğunu biliyorum. Hile kullanan oyuncular piyasada ne kadar 3. parti program varsa bilgisayarlarına indirip hepsini denerler. Çalışandı, çalışmayandı, farm içindi, şu içindi bu içindi hepsi pc'de durur. Tespit edildiğinizde hapse düşersiniz, ama ben hapis görevini yaptım neden yine hapse gönderdi, işte bu yüzden hapse gönderdi.

Hileciler bizim için oyuncu kategorisinde değildir, oyunu bırakmak istiyorsanız lütfen bırakmayın demeyeceğiz. Hileyi bırakıp bize geri dönüş yapan her oyucu bizim için her şeyden değerlidir. Seçim sizin.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Tags for this Thread