Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Exclamation Acill yardım. sebepsiz hapis.

server : destan
    pm llArcllMaqe
    78 lwl mage
    yaklaşık on beş gün once anlam veremediğim bi şekilde pazarda bıraktığım karakterimi hapiste buldum ticket attıgım halde ilgilenmeyip oyle bıraktılar mecbur cıkardım. yine bugun 03.03.2017 saat 00:10 sıralarında bilgisayar kastı dc oldum tekrar girdigimde çar hapisteydi . kimseyle bi alıp veremedigimiz yok expimize bakıyoruz . Yanlisligin duzeltilmesini yanlışlık olmadığı iddaaniz varsa nedenini öğrenmek istediğimi rica ederim .

bır keresınde banada oolmustu ılgılı makamlara ıletıyorsun ılgılenmıyorlar ama oyunda her seyden para almasını bılıyorlar artık mıleletı günahsız yere sömürmekten vazgecın mıllet cebındek son apralrını yatırıyorlar yazık günah

Partide exp kasarken neden durduk yere hapse atıldığını benden çok merak ediyorum, amaç ne? hakkında bir şikayet mi var yada bir suçlama? Lütfen bu konu burada kapanmasın sorun ne ise bilgilendirilmesi ve gereği yapılsın lütfen. Ara ara hapse girip 1000 Cash alıp size para kazandırmak mı amaç ? İnsanları oyundan soğutmayın lütfen !!! Gereği yapılsın lütfen !!!

Haksız Hesap Cezası

3 Mart 2017 tarihinde yani bugün Arkadasın aynısından banada oldu Maradon da durup dururken Hapis yedim. Nickname Ceza0942 Göler lütfen ilgilenin

Junior Member
    aynen abi olayı ranta çevirmişler . ticket attım ilk hapiste bi lik atıp geçiştiriyorlar . biz ogrencı adamız vakit geçirip oyunumuza bakıyoruz hiç bi illegal yok.
    ikidir eziyolar bizi . yazık gunah olayı iyice ranta çevirdiler .

Senior Member MrRob0t's Avatar
    Race
    El-Morad
    Ceza alan oyuncular 24 Konudan detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sürekli disiplin zindanına girmeniz söz konusu ise bilgisayarınızı formatlamanızı tavsiye ederim.
    İyi oyunlar.

Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Ben suçsuzum ama zindana gönderildim bunun nedeni nedir?

-Zindana gönderilen oyunculardan bir tanesi bile suçsuz değildir. Bu oyuncularımızın hangi tarihte denediği, hangi dizinde olduğu ve ne zaman yakalandığına dair kanıtlarımız bulunmaktadır. Ayrıca yapılan bu taramalar otomatik değil, teker teker hesaplar incelenerek işleme alınmaktadır. Tek tek inceleme sayesinde hata olasılığımız 0'a indirilmiştir.

Teşekkürler,

NTT Game || Knight Online Takımı
    Last edited by MrRob0t; 03-03-2017 at 10:02 AM.

Junior Member
    Quote Originally Posted by MrRob0t View Post
    Ceza alan oyuncular 24 Konudan detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sürekli disiplin zindanına girmeniz söz konusu ise bilgisayarınızı formatlamanızı tavsiye ederim.
    İyi oyunlar.
    iyide sayın MrRob0t ben pc yi dun gunduz formatladım virüs bulaştı usb den diye . şuan hapse atılmasının hiç bi açıklaması yok . ne macro ne program . sürekli geçiştiriyorsunuz. bi link atıp konu kapatıyorsunuz. araştırın bakın bi sebep soyleyın sonra gerekirse silin çarı . geçende aynı muhabbet pazarda hapise girdi . ne istiyonuz zaten oyuncu sayısı azaldı iyice bezdirelim bıraksınlar oyunu onun peşindeyseniz işinizi iyi yapıyosunuz. başka bi amacınız varsa insanlarla ilgilenin ortaya bişey atıp kaybolmayın o çar 1000 cash edecek çarmıki açtırayım o çarı emek hırsızlıgı başka bişey değil sizin yazılım acıgınızı biz ödüyoruz.

Senior Member MrRob0t's Avatar
    Race
    El-Morad
    Yetkililer hesapların tek tek incelendiğini ve hata olasılığının "0" olduğunu belirtmişler. İllegal programlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Tags for this Thread