Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Exclamation Magic Bag varken Ring basamama hakkında

Charımı satmak istiyorum ring ile fakat magic bag oldugu için 2 adet ring basılamıyor. Magic bag ları da çıkartamıyorum ve ayrıca ticket atamıyorum bilet seçim ekranın knight ı seçemiyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır burada acaba ?

Senior Member lZeronamel's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Kardeşim çerezleri silersen knightı seçebilirsin veya başka bir browser ile denersen sorunsuz olacakdır Kolay gelsin

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Satmak derken biraz açabilir misiniz?
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Satmak derken biraz açabilir misiniz?
    nesini açayım ki konunun hocam ? ring ile charımı pazarda veya elden satmak istiyorum. yazdığım zaten açık değil mi yeteri kadar ?

Senior Member
    Bu gibi durumlarda Destek ekibinin biraz daha insiyatif alması gerekiyor. Malum Magic bag vs vs artık silinmediği için sıkıntı yaratabiliyor.

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/2 (30)
    Quote Originally Posted by AhmetAvci View Post
    * magic bag oldugu için 2 adet ring basılamıyor. Magic bag ları da çıkartamıyorum ve ayrıca ticket atamıyorum bilet seçim ekranın knight ı seçemiyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır burada acaba ?
    Ctrl+F5 yapabilirsin.

Destek Bölümü için buradan ulaşım sağlaya bilirsiniz.
    Destek Biletiniz den Bölüm seçimi yapamıyorsanız Ctrl+F5 ile Çerezlerin silinmesi ve Sayfa yenilenmesi ile gerekli Bölüme sıkıntınızı yazabilirsiniz.

Junior Member
    Quote Originally Posted by AysunCuk View Post
    Ctrl+F5 yapabilirsin.

Destek Bölümü için buradan ulaşım sağlaya bilirsiniz.
    Destek Biletiniz den Bölüm seçimi yapamıyorsanız Ctrl+F5 ile Çerezlerin silinmesi ve Sayfa yenilenmesi ile gerekli Bölüme sıkıntınızı yazabilirsiniz.
    Tüm çerezleri sildim. f5 te yapıyorum sürekli ama yok olmuyor. Yandex ve Chrome ile de denedim farklı browserlardan öyle de olmadı.

Senior Member lZeronamel's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    İnternet Explorer Den Yapınca Sorun Olmuyor Bende Hocam Biraz Yavaş Ama İşini Görüyor

Tags for this Thread