Charımı satmak istiyorum ring ile fakat magic bag oldugu için 2 adet ring basılamıyor. Magic bag ları da çıkartamıyorum ve ayrıca ticket atamıyorum bilet seçim ekranın knight ı seçemiyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır burada acaba ?
Charımı satmak istiyorum ring ile fakat magic bag oldugu için 2 adet ring basılamıyor. Magic bag ları da çıkartamıyorum ve ayrıca ticket atamıyorum bilet seçim ekranın knight ı seçemiyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır burada acaba ?
Kardeşim çerezleri silersen knightı seçebilirsinveya başka bir browser ile denersen sorunsuz olacakdır Kolay gelsin
![]()
Satmak derken biraz açabilir misiniz?
Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.
Bu gibi durumlarda Destek ekibinin biraz daha insiyatif alması gerekiyor. Malum Magic bag vs vs artık silinmediği için sıkıntı yaratabiliyor.
Ctrl+F5 yapabilirsin.
Destek Bölümü için buradan ulaşım sağlaya bilirsiniz.
Destek Biletiniz den Bölüm seçimi yapamıyorsanız Ctrl+F5 ile Çerezlerin silinmesi ve Sayfa yenilenmesi ile gerekli Bölüme sıkıntınızı yazabilirsiniz.
İnternet Explorer Den Yapınca Sorun Olmuyor Bende HocamBiraz Yavaş Ama İşini Görüyor
![]()