Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Exclamation Magic Bag varken Ring basamama hakkında

Charımı satmak istiyorum ring ile fakat magic box oldugu için 2 adet ring basılamıyor. Magic box ları da çıkartamıyorum ve ayrıca ticket atamıyorum bilet seçim ekranın knight ı seçemiyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır burada acaba ?

Senior Member biskuvit's Avatar
    Nickname
    Killerduke
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Desperado
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Merhaba

Bilet seçin ekranında ctrl+f5 kombinasyonunu uygulayarak sorununuzu çözmek mümkün olabilir.

Bu yöntem etkili olmazsa tarayıcınızda bulunan çerezleri silerek bilet göndermeyi tekrar dener misiniz? Alternatif olarak farklı bir tarayıcı ya da internet explorer'dan bilet göndermeyi de deneyebilirsiniz.
    The games we play are deadly, aren't they?

Junior Member
    Quote Originally Posted by biskuvit View Post
    Merhaba

Bilet seçin ekranında ctrl+f5 kombinasyonunu uygulayarak sorununuzu çözmek mümkün olabilir.

Bu yöntem etkili olmazsa tarayıcınızda bulunan çerezleri silerek bilet göndermeyi tekrar dener misiniz? Alternatif olarak farklı bir tarayıcı ya da internet explorer'dan bilet göndermeyi de deneyebilirsiniz.
    bilet gönderdim fakat 2 gün olacak hala daha atanmamış bile. mağdur durumdayım ve ivedilikle ilgilenilmesini rica etsem sizden ?

Senior Member biskuvit's Avatar
    Nickname
    Killerduke
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Desperado
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by AhmetAvci View Post
    bilet gönderdim fakat 2 gün olacak hala daha atanmamış bile. mağdur durumdayım ve ivedilikle ilgilenilmesini rica etsem sizden ?
    Biletinize cevap gelene kadar lütfen sabırla bekleyin. Bu süreçte yeni bilet göndermeyin ve biletinizi güncellemeyin.
    The games we play are deadly, aren't they?

Tags for this Thread