Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
    Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus

Oyunun Görselliği Çok kötü

Bu konuda eminim benim gibi şikayeti olan birçok kişi vardır. Sırf bu yüzden oyunu oynamayan ve oyunu bırakan insanlar tanıyorum. Gerçekten oyunun genel görsel teması çok itici.
    Karakter veya moblardan baksetmiyorum. Anlatmak istediğim skil bar, hp, mp görüntüsü,
    oyunun koyu renk tonları, göz alması gereken yerde, göz ağırtan skil efektleri falan
    . Merak ediyorum acaba NTT Game'nin bu konuyla ilgili bir çalışması olacak mı? Yakın bir zaman da. Şahsen görselliğin biraz olsun değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Hem yeni oyuncular, hem de eskiler adına ilgi çekici olacaktır. Sonuçta bu oyuna para veriyoruz, birkaç öneride bulunmak hakkımız. Umarım NTT Game'nin bu konuyla ilgili bazı çalışmaları vardır , yoksa bile en azından böyle birşeyi oylamamızı sunabilirler.

Hayat Online, Knight Ofline olmasın; D

Junior Member
    knighti csgo ile felan karıştırdın heralde sürekli yenilik gelsin. Emin ol oyun 20 yıl açık kalsın hâla bu temayla görüntüyle devam eder

Senior Member The_Valor's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Oyun şu anda tabiri caizse güncelleme desteğini yitirmiş ama hala eski kafalı devlet dairelerinde inatla kullanılan Windows XP gibi.

Senior Member lGiNl's Avatar
    gta 5 satın al görüntü var onda onu oyna knight ın olayı görüntü değil zaten işlev işlev bu oyunu ya işlevi için oynuyacan yada bağımlılıktan başka birşey yok zaten

Senior Member The_Valor's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by lGiNl View Post
    gta 5 satın al görüntü var onda onu oyna knight ın olayı görüntü değil zaten işlev işlev bu oyunu ya işlevi için oynuyacan yada bağımlılıktan başka birşey yok zaten
    Knight Online'da işlev mi? Yapma... Oyundaki her etkinlik buglu, PRE kırdırma buglu, NCS, NTS buglu, kimi görev slotları buglu, Genie duruyor, CR sistemi doğru düzgün işlemiyor ve daha bir çok şey. Ne işlevi gözünü seveyim Sadece özlediğim için geri dönmüştüm birkaç ay önce oyuna Olympia serverında. Bunu da birinci elden tecrübe etmem gerekiyormuş ki oyunun tek "işlevinin" yapımcı ve yöneticilerine para kazandırmak olduğunu anladım. Yeni server gelince nasıl da diğerlerinin pabucunun dama atıldığını, önemsenmediğini, piyasasının öldürüldüğünü gördüm... Geldim, hala buradayım, ama gitmem yakındır... DC Premium'un bitmesini bekliyorum.

Quote Originally Posted by The_Valor View Post
    Knight Online'da işlev mi? Yapma... Oyundaki her etkinlik buglu, PRE kırdırma buglu, NCS, NTS buglu, kimi görev slotları buglu, Genie duruyor, CR sistemi doğru düzgün işlemiyor ve daha bir çok şey. Ne işlevi gözünü seveyim Sadece özlediğim için geri dönmüştüm birkaç ay önce oyuna Olympia serverında. Bunu da birinci elden tecrübe etmem gerekiyormuş ki oyunun tek "işlevinin" yapımcı ve yöneticilerine para kazandırmak olduğunu anladım. Yeni server gelince nasıl da diğerlerinin pabucunun dama atıldığını, önemsenmediğini, piyasasının öldürüldüğünü gördüm... Geldim, hala buradayım, ama gitmem yakındır... DC Premium'un bitmesini bekliyorum.
    agam ben acıkcası cr den memnum bende birçok sorun yaşadım ve bütün sorunlarım birşekilde düzeldi he yanlışları yokmu var tabi buglar hatalar illa olucak ama insanı iyi nekadar şeref eksikliği yaşayan kansız varlıklar olsada emin ol "Görüntüsü Kalitesi İYi" oyunlardan daha iyi en başta küfür bu oyunda minimumda küfürün bile affı yok hangi oyunda küfürden ban atıldığını gördün ve bug sadece bu oyunda değil her oyunda vardır bunu unutma 1 lolün 2 knightın desteği kaliteli ama sanırım insan eksikliğinden olsa gerek sadece yavaş ilerliyor ama yapılabilcekleri yapıyorlar tembellik var lole göre ama başka hangi oyunda yardım alıyorsun (eksik veya karışık gelebilir anlamaya çalış pek insanlarla iletişim halinde olan birsii değilim :P)

Senior Member
    oyunu efektsiz yapma seceneği koysalar options bölümüne keşke diyorum siz görsellik katın diyonuz insanları anlamayı bıraktım sayenizde ne kadar çok görsellik demek o kadar çok kasıntı demek windows xp sevenlerdenim hala da kullnırım windows 7 kullanırkende xp mode kullanan çok arkadaşım var oyun oynarken.

Quote Originally Posted by erkanxxxx View Post
    oyunu efektsiz yapma seceneği koysalar options bölümüne keşke diyorum siz görsellik katın diyonuz insanları anlamayı bıraktım sayenizde ne kadar çok görsellik demek o kadar çok kasıntı demek windows xp sevenlerdenim hala da kullnırım windows 7 kullanırkende xp mode kullanan çok arkadaşım var oyun oynarken.
    AS:FAD doğru diyon aslında nttgame blur efect falan efect koydu 3 5 yeter mi yeterde artar bile bi 40 sene götürür 10 sene efectsiz oynadık oyunu bi 10 sene daha oynarız sonra quantum bilgisayara geçince efectleri açarız artık

Senior Member
    Quote Originally Posted by lGiNl View Post
    AS:FAD doğru diyon aslında nttgame blur efect falan efect koydu 3 5 yeter mi yeterde artar bile bi 40 sene götürür 10 sene efectsiz oynadık oyunu bi 10 sene daha oynarız sonra quantum bilgisayara geçince efectleri açarız artık
    benim için önemli olan vurduğum skilin bastığım anda sekmeden hedefi vurmasıdır. diyorum ya ne kadar görsellik o kadar kasıntı gereksiz şeyler

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Kardeş gözümüze biraz farklı görünsün hep aynı aynı olmuyor. Sürekli yenilik gelsin diyen mi oldu? Oyun on yılda oyuncu potansiyelinin 100%60 belki daha fazlasını kaybetti. 20 yıla oynayan kalır mı merek ediyorum. Belki senin gibi birkaç kişi

Tags for this Thread