Results 1 to 9 of 9
    Senior Member lGiNl's Avatar

Angry Reostada char hapiste sorunu

Reostada charım varmış ve hapisteymiş nasıl oluyor anlamıyorm ve hani hapisten kurtarayım desen girişde yapılmıyor ticket ataym desen siteyede girilmiyor ve hani daha önce europada veya başka sw de hapiste bi çarım yoktu ki daha serverlar birleşena kadar oyuna rahat girebiliyordum sw ler birleşti giremez oldum bune saçmalıktır ya ne bu şimdi hergün oynadığım hesap bi sw birleşti diye patlıyacakmı

Registered Users
    Selam,

Bahsettiğiniz hesaba ait karakter adı ve sunucunuzu konuya ekleyin lütfen.

KANSIZCEWO 1lvl reostada char portu
    ancak oyuna girerken ares serverinde diyor ama değil reostada düzeltin ya yazık aresteki çarda gbler kaldı

Registered Users
    Hesabınızda yaşanan sorunun detaylı olarak incelenebilmesi için support.nttgame.com adresi üzerinden ticket göndermeniz gerekecek.

yahu hesabın neyini incelionuz bilmiom ama sitesine bile giriş yapılmııyor bende birşey yapıacksınız diye sevindim ya ne sitesine giriş yapılıo nede oyundan giriş yapılıyor ki ticket atıcam bu hesapla yolladım ama ne işe yarar bilmiyorum umarım düzeltilir ve şuanda baya sinirliyim okadar gbler itemelr o charda kaldı onlarda zaetn 5 günde 1 cevap vreicekler iş 1 ayı bulcak

Registered Users
    Müşteri Hizmetleri departmanı bu tür sorunların incelenebilmesi için var. Forum üzerinde birkaç dakikada incelenip, sonuca bağlanacak bir konu değil ne yazık ki.

Ticket göndermekten başka seçeneğiniz bulunmuyor şu aşamada. Farklı bir hesaptan da gönderebilirsiniz.

Junior Member
    aynı sorunu bende yasıyorum areste ole bi carım olmamasına ragmen arete carınız hapiste onu cıkarın hatası alıyorum ticket gonderdim beklemede kalın size donus yapacagız cvp. geldi beklıyoruz bakalım

Quote Originally Posted by kopanziiii View Post
    aynı sorunu bende yasıyorum areste ole bi carım olmamasına ragmen arete carınız hapiste onu cıkarın hatası alıyorum ticket gonderdim beklemede kalın size donus yapacagız cvp. geldi beklıyoruz bakalım
    sorunun çözülürse burda belirtirmisin

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/2 (30)
    Quote Originally Posted by lGiNl View Post
    sorunun çözülürse burda belirtirmisin
    seni 10 dk sonra unuturlar sorununun çözümü olunca charın açılmış olur arada tickete bak ama güncelleme den bekle forumdan yardım mardım da bekleme boşa zaman kaybı üzüldüğünle kalırsın.

Tags for this Thread